نقل قول:
سوپر آمولد بهترین عملکرد رو زیر نور آفتاب داره اینو تمام سایت های خارجی بهش اشاره کردن
میشه یک سایت بیارین که بگه سوپر امولد بهترین عملکرد زیر نور آفتاب رو داشته؟
کلا LED مزایای زیادی داره.. کانتراست زیاد.. نمایش مشکی عمیق.. وسعت دید بالا.. مصرف انرژی کم و..
ولی بی عیب هم نیست.. مثلا از معایبش نسبت به LCD های باکیفیت:
روشنایی و درخشندگی کمتر.. نمایش رنگ سفید.. خوانایی زیر نور آفتاب.. نمایش طبیعی رنگها
این عکسو نگاه کنید (منبع اصلیش سایت GSMARENA ست)
Galaxy S-optimus black-Galaxy S II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که روشناییی LED ها کمتره
اینم ضعف LCD درمقابل LED
ببینید من نمیخوام بگم صفحه نمایش SG2 بده یا از OPTIMUS3D کمتره.. اتفاقا یکی از باکیفیت ترین صفحه هاست
منتها بی عیب هم نیست.. یه نفر کانتراست و وسعت دید و مشکی عمیق براش مهمه صفحه نمایش SG2 رو برتر
میدونه بعضی ها هم مزیت های LCD براشون مهمه و اونو بهتر میدونن هرچند سایتهای معتبر SUPERAMOLED PLUS رو بهترین میدونن
برای اطلاعات بیشتر میتونید این مقاله رو بخونید:
کد:
http://en.androidworld.it/2011/05/22/display-nova-lg-optimus-black-vs-superamoled-plus-samsung-galaxy-s-ii-our-comparison/
نقل قول:
ولی برو راجع به NFC تحقیق کن بعد ببین کارایی داره یا نه
عزیزم میدونم چیه و به چه درد میخوره.. ولی میگم تو ایران اصلا کارایی نداره.. حتی تو خارج هم هنوز فراگیر نشده..
نقل قول:
رم جی اس2 هم از نوع DDR2 هست اطلاعاتتون رو افزایش بدید بد نیست
میشه منبع این حرفتون رو بگید؟ ممکنه من اشتباه کرده باشم :46:
یک منبع بیارین که بگه رم گلکسی DUAL CHANELL است (البته املاش رو فک کنم اشتباه نوشتم)
نقل قول:
تاپیک 360 صفحه ای جی اس2 گویای همه چیز هست نیاز به طرفداری من نیست :31:
گویای چیزی نیست جز این که GS2 پرطرفداره و گوشی خیلی خوبیه.. کسی هم منکر این قضیه نیست :10:
نقل قول:
بد نیست یه سر به فرومهای داخلی و خارجی هم بزنید ببینید جی اس2 چند تا دولوپر داره در برابر اپتیموس 3D
اینجا بازهم تفاوت سلیقه مطرح میشه.. تعداد دوپلورها و کاستوم رام ها برای شما مهمه ولی من نه.. من فوقش ماهی یک کاستوم رام بریزم
نقل قول:
راجع به قیمت بیشتر و اینکه ارزش داره یا نه هم باید بگم انسان عقل داره و عقل هم برای فکر کردن و تصمیم درست گرفتنه
دیگه بحثی ندارم موفق باشید :11:
من تلاش کردم که یک صحبت دوستانه داشته باشیم..ولی دیگه توهین نداشتیما .. ما همه باهم دوستیم :11:
من عذر میخوام اگه درست صحبت نکردم :11:
نقل قول:
مهدی جان کاش رمش ddr2 بود! اس2 اولین گوشی با رم ddr3 هست!!
بــه آقا حسن :31:
میشه منبع این حرفتون رو بگید؟ جدی من خوشحال میشم.. اطلاعاتم میره بالا..
همونطور که اشاره کردم ممکنه اشتباه کنم..
================
اصلا نمیدونم بحث چرا به اینجا کشید.. من نخواستم بگم O3D بهترینه و قوی ترین سخت افزار رو داره و بی عیبه و از گلکسی بهتره و....
ولی این آقا مهدی گل یه جا اشاره کردن که سخت افزار GS2 به مراتب قوی تره که من فقط با این قضیه مخالم..
بقیه بحثا کاملا سلیقه ایه.. :10: