کسی می دونه سهام بانک تات چنده؟
سود هرسهم 89چنده؟؟
Printable View
کسی می دونه سهام بانک تات چنده؟
سود هرسهم 89چنده؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از حسن توجه و دقت نظرتون
معمولا آدم های معتمد که تو بازار پیششون پول میزارن انسان های خداشناسی هستن که حلال و حروم سرشون میشه عزیز من.
شما اگه پول پیش کسی بزاری اولش یه برگه مینویسید و امضا میکنید که سند مضاربه بین شما هست. اون تو حتما قید میکنن در صورت ضرر شما هم تو ضرر شریکی. یا اینکه مینویسن سود علی الحساب
ولی از اونجایی که کار بازار معمولا سود داره خیلی کم پیش میاد شما تو ضرر شریک بشی.
خواستم بگم فکر نکنید ما ربا خوریم.... :دی
موفق باشید.
کسی می دونه قرعه کشی بانک صادرات کی است دیروز از خود بانک پرسیدم گفت هنوز معلوم نیست چرا این بانک قرعه کشی نمی کنه؟
سلام دوستان
بنده میخوام ماه به ماه حقوق یه سری از افرادی که باهام همکاری میکنند رو به حسابشون واریز کنم تعدادشون هم زیاده
برای این کار از کدوم اینترنت بانک استفاده کنم که بتونم :
1 - به تمامی حسابهای کلیه بانک ها که عضو شتاب هستند واریز داشته باشم
2 - کارمزد بابت واریز نگیره ازم
ممنون
به نظر بنده شما از اینترنت بانک پاسارگاد استفاده کنیدنقل قول:
چون با استفاده از خدمت ساتنا و با داشتن شماره ی حساب سایر بانک ها بدون اخذ کارمزد می تونید به حساب اون ها پول بریزید.
ممنون منتها ساتنا مثل این که دیر واریز میشهنقل قول:
راه دیگه جز کارت به کارت اینترنتی نیست ؟
منظور از ساتنا کارت به کارت اینترنتی نیست بلکه اون سحاب استنقل قول:
در صورتی که ساتنای درخواستی شما خارج از بازه زمانی ۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰ (شنبه تا چهارشنبه) و ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰ (پنج شنبه) باشد در اولین روز کاری ارسال خواهد شد.
سقف مبلغ مجاز روزانه برای مجموع تراکنش های انتقال وجه و ساتنا 50 میلیون ریال می باشد.
قوامین اگه یکی از فامیلای درجه یکت ارتشی یا نیروی انتظامی ابشه 17 درصد سود کوتاه مدت میده
سلام دوستان الان بیشنرین نرخ سود بانکی را کدوم بانک میده چند درصد و برداشت چگونه و چند ماهه هست؟ باتشکر
پاسارگاد.نقل قول:
سلام دوستان
بنده میخوام ماه به ماه حقوق یه سری از افرادی که باهام همکاری میکنند رو به حسابشون واریز کنم تعدادشون هم زیاده
برای این کار از کدوم اینترنت بانک استفاده کنم که بتونم :
1 - به تمامی حسابهای کلیه بانک ها که عضو شتاب هستند واریز داشته باشم
2 - کارمزد بابت واریز نگیره ازم
ممنون
ولی برای این که کارمزد نگیره رو نمیدونم ! یعنی بعید میدونم نگیره !
نقل قول:
قوامین اگه یکی از فامیلای درجه یکت ارتشی یا نیروی انتظامی ابشه 17 درصد سود کوتاه مدت میده
منبع؟
تقریبا میشه تمامی بانک ها و موسسات زیر نظر بانک مرکزی از یک نرخ سود استفاده می کنند.نقل قول:
سلام دوستان الان بیشنرین نرخ سود بانکی را کدوم بانک میده چند درصد و برداشت چگونه و چند ماهه هست؟ باتشکر
ولی اگر ریسک پذیر هستید پیشنهاد میکنم به تعاونی های اعتبار مراجعه نمایید.