مرسی بابت عکس. مثل اینکه کیبورد کوچیکی داره.
اگه ویواز ارزون نشد ویو 525 یا 533 میگیرم.
مشکل --- حل نشد؟
Printable View
مرسی بابت عکس. مثل اینکه کیبورد کوچیکی داره.
اگه ویواز ارزون نشد ویو 525 یا 533 میگیرم.
مشکل --- حل نشد؟
شما چجوري نگاه كرديننقل قول:
كيبورد به اين بزرگي و فاصله زياد حروف از هم
این wave533 چرا اینجوریه :18:
وقتی داری با صفحه کلید مجازی اسمس میدی و وسطش بخوای با صفحه کلید سخت افزاری اسمس بدی وقت کشو رو باز میکنی ، اسمس خود به خود ارسال میشه:41: ( واسه شما هم همینجوریه !!!!؟)
یه سوال چجوری میشه برنامه هایی که تو گوشی نصبه رو از تو خود گوشی پاکشون کرد ؟
nimbuzz هم واسش نیومد:41:
:8::8:سلام دوستان
بالاخره امروز از پارس مایکروتل باهام تماس گرفتن و من گوشی رو بعد از این همه مدت به دست آوردم !
الان خیلی خوشحالم !
:33::33::33:
میشه بگید من این نرم افزار samsung keis رو از کجا باید دانلود کنم ؟
خب اين چه كاريه دوست مننقل قول:
خب يا با صفحه كليد مجازي تايپ كن يا با صفحه كليد حقيقيش
+
وقتي توي منو هستين گزينه بالاي منو سمت چپ رو كه نوشته تصحيح كليك كنيد
حالا گوشه برنامه هايي كه نصب كردين يه دايره كوچيك قرمز مياد روي اون كليك كنيد حذف ميشه
البته برنامه هاي كه از قبل روي خود گوشي نصب بوده رو نميشه حذف كرد
بله - این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطورنقل قول:
بله این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطورنقل قول:
سلام دوستان چند تا سوال در مورد Wave 525 داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40:
1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟
2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟
3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند
با تشکر :11::11::11::11::11::11:
راستی یه سوال دیگه :40::40::40::40::40::40::40::40:
من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل)
این گوشی چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟