درایور این کانفینگ SYNAPTICS هست...از توی DVD درایور مربوطه رو نصب کنیدنقل قول:
Printable View
درایور این کانفینگ SYNAPTICS هست...از توی DVD درایور مربوطه رو نصب کنیدنقل قول:
سه تا درایور واسه تاچ پد هست ببین کدوم باهاش کارمیکنه من یکی دیگه رونصب کردم اسمش یادم نیست. همین که دوستمون گفتن درسته...
سلام شما بازی COD Black ops رو با بالاترین کیفیت اجرا کن زیر دست چپت موقع بازی داغ میشه...نقل قول:
من این نظر رو قبول ندارم. چون در لپ تاپ خودم شاهد همچین چیزی نیستم.....
و گرمایی که فن میده بیرون از 50 درجه بیشتره
راستی شما کنار نمایشگرتون رو تکون میدید لق نیست؟
برادر بسیجی اگه بنا نبود داغ کنه که واسه لپ تاپ فن نمیزاشتن خب....منم میگم داغ میشه اما زیر 68 هست همیشه....تازه شما ها 5738G ندیدین با وب گردی 3 برابر حالت معمولی این لپ تاپ داغ میکنه...چون جفتش رو دارم اینو میگم و همچنین تاچ پد بسیار بسیار حساس تره نسبت به مدل 5738g اینو خواهرم گفت که صاحب لپ تاپه.نقل قول:
نقل قول:
ببین دوست عزیز یک ati هم سطحش باشه و یک بازی مشترک یا یک کار گرافیکی سنگین به مدت طولانی در یک لپتاپ انجام بگیره بنظر من که ati کمتر داغ میشه !
نقل قول:
برای من کیفیت و کارایی مهمه... که قابل مقایسه نیستن
چون اونجوریم نیست که فردا بی افته خراب بشه ! ایسرم لپ تاپ های مقاومیم به این راحتی ها خراب بشو نیستن
شما خودت تست کردی؟ منظورم گرافیک هم سطح و اجرای بازی به صورت همزمان در شرایط جوی یکسان؟
ببینید فروم جایی واسه تبادل اطلاعات اگه هر کسی بیاد و روی هوا حرف بزنه ابی دلیل بی سند بی منطق ینطوری به جز گمراهی خواننده هیچ کمک دیگه ای نمیکنه....البته منظورم شما نیستی کلی گفتم.
ممنون.نقل قول:
مشکلم حل شد.
من تجربیات خودمو دراختیار دوستام گذاشتم.نقل قول:
اوکی عزیز مسئله ای نیست ... دنباله یک بهانه میگشتم برای کمرنگ شدن
فکر کنم بهانه اش جور شد.
خدا نگهدار دوسته گرام
دوستان سلام
یکی از دوستان مدل Acer Aspire 5742ZG رو خریده این سیستم دوتا کارت گرافیک داره؟
چطوری می شه سوئیچ کرد؟
سلام دوستان عزیز من یه 5740 جی داشتم که خیلی ازش راضی بودم ولی برا این فروختمش که از کیفیت صفحش راضی نبودم. برای نمایش عکس و متن مناسب نبود ولی برای بازی و فیلم معرکه بود. من کارم گرافیک بود برا همین فروختمش که سونی بخرم. حالا میخواستم ببینم این مدل هم کیفیت صفحش پایینه؟ و از نزدیک که نگاه کنید میتونید یه دونه دونه های پیکسل رو ببینید؟ ممنون
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
درضمن از کسایی که زنگ قهوه ایشو داره درخواست دارم چند تا عکس با کیفیت برام بزاره. ممنون
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
این مدل هم سازکار دیدم زده 829 تومن : میخواستم بدونم بلوتوث 3 داره؟
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1211#
نقل قول:سلام.بله.نقل قول:
اینطوری: