دوست عزیزنقل قول:
بله به خیر از این هنوز فریموری نیامده در همه سایتها همین است
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
بله به خیر از این هنوز فریموری نیامده در همه سایتها همین است
دوست عزیزنقل قول:
وارد منوی مخفی شوید و از قسمت option مدل اصلی تلویزیون تان را ببینید و اعلام کنید
اقا برای من اینه ua32es6950 تو خود تلویزیون اپدیت جدید داره ولی تو سایت های سامسونگ هر چی گشتم نیست چرا برای خودش ورژنش اینه 001015 چک میزنم برای اپدینت میگه ورژن 001018 هستش ولی میخوام فایل اپدیتش رو پیدا کنم بعد با فلش بزنم
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای مدل شما ua32es6950 و نام گذاری اصلی UA32ES6200M این است و برای دانلود به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدلی که پشت خودش زده ps43e4950b1mshd هستش ولی مدلش تو منوی مخفی 43e490 هست اگر واسه پیدا کردن آپدیتش کمک کنید ممنون میشم.
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت امارات که با سیستم ما سازگار است فریمورتان را دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
نقل قول:
مرسی از طریق فلش اپدیت شد.جالب همین اپدیت رو در سایت سامسونگ ایران با اسم 43e450 موجود است.
باسلام
برای led با مشخصات زیر موفق نشدم چیزی پیداکنم:
ua 46d8880
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46d8880 و نام گذاری اصلی ua46d8000 است و شما می توانید برای دانلود به این سایت امارات که با سیستم ما سازگار است بروید.
این برای 55 اینچ هست اشکالی نداره برای 46 استفاده کنم؟
سوال دوم اینکه اگر به هردلیلی به مشکل برخوردکنم چه کارمیشه کرد؟ تنظیمات اولیه کارخانه شرایط را به حالت فعلی برمی گرداند؟
آخرین سوال با آپدیت کردن به جز به روز رسانی تغییردیگری روی تلویزیون ایجاد می شود؟ مثلا تنظیماتی که دستی انجام شده تغییرمی کند؟