بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میکیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
Printable View
بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میکیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
بخدا منم گیج شدم.آحه رفتم یه دونه 42led4600 خریدم اما توشهرماهنوز دیجتال نشده خالا موندم دیجیتال میگیرن یاته؟درضمن با فایل آپدیت 42le4600 اپدیت شد.جون من هرکسی اطلاعی داره بگه
من اطلاع خاصی درباره این مدل ندارم ولی تمام مدل های 2010 به بعد مجهز به گیرنده دیجیتال هستند و این مدل هم قاعدتاً باید مجهز باشد.نقل قول:
شما داخل منو مخفی شوید و تغییرات لازم را برای فعال شدن گیرنده دیجیتال بدهید؛ فرضاً هم که در شهر شما هنوز فرستنده دیجیتال نصب نشده باشد، باز در قسمت جستجوی کانالها گزینه شبکه های دیجیتالی سر و کله اش پیدا می شود و این نشانه این است که تلویزیون شما گیرنده دیجیتال دارد و ان شاء الله با راه اندازی شبکه های دیجیتال در شهرتان از آن استفاده خواهید کرد.
باسلام
چه جوری می تونم وارد منوی مخفی 42led4600 بشم؟
سلام.کسی می دونه تیونر داخلی و تیونر داخلی دیجیتال جه تفاوتی دارند؟آبا تیونرداخلی همون گیرنده دیجیتالع یا نه؟
سلام
دوستان مدل 32LF20FR دیجیتال داره؟؟ (یعنی میشه ازطریق منو مخفی دیجیتالش رو فعال کرد؟)
اگه سریعتر جواب بدین ممنون می شم.
درخواست آموزش ورود به منوی مخفی lw95000 , le5300
باسلام به شما دوستان عزیز
بنده یک تلوزیون 3Dمدل 42LW4500LGدارم منوی مخفی تلویزیون رانمی دانم کجا است آیاکدمی خواهدچون قسمت دیجیتال آن فعال نیست اگر می شود به بنده کمک کنید چون ازبانه خریدم نمایندگان LGهیچ راهنمای نمی کنند
دوست عزیز
منوی مخفی تلویزیونهای LG فقط باریموت کنترل مخصوص (معروف به کنترل مادر)که معمولا دست تعمیرکاران ونمایندگیها هست فعال می شود.ولی من دیدم که بعضی ها خودشوت برد اون رو دستی با لحیم کاری و ... درست کردن وحالی به حولی...