تایید میشه hypnos هم دقیقن بوش مثل فارنهایت هستش با این تفاوت که یه خورده تند تره دوستان من پیشنهاد میکنم که حتمان حیپنوس هم یه تست بکنید من خودم داشتم متاسفانه گیرم نیومد والا میخریدم یکی دیگشو بوش هم خوب میموونه حتما بعد از عید یکی میخرمنقل قول:
Printable View
تایید میشه hypnos هم دقیقن بوش مثل فارنهایت هستش با این تفاوت که یه خورده تند تره دوستان من پیشنهاد میکنم که حتمان حیپنوس هم یه تست بکنید من خودم داشتم متاسفانه گیرم نیومد والا میخریدم یکی دیگشو بوش هم خوب میموونه حتما بعد از عید یکی میخرمنقل قول:
سلام میخواستم بدونم عطرهایی با اسانس میوه وجود داره؟
سلام خدمت دوستان:
راستش من دنبال یه عطر هستم که بوش فوق العاده باشه اما من زیاد از عطر سر در نمیارم فقط دوستانیکه در این زمینه نجربه دارن کمک کنند:
من از بین این دو مدل فارنهایت و بولگاری اکوا می خوام یکی رو انتخاب کنم (پیشنهاد دوستان بوده)برای همین خواستم قیمت فارنهایت رو از بانه بپرسم اونجا بهم گفتن ک ما تقلبیش رو داریم و بیشتر فروشگا هها ی اینترنتی عطراشون تقلبیه !!!که به قیمت 70-80 تومن می فروشن اون قیمتش رو 30 تومن گفت البته تقلبیش!!!!!!
حالا این یارو درست میگه؟فرقش با اصلش چیه؟
در ضمن این عطر ها یکم قدیمی و خز نیستن (فارنهایت 1998) !
در ضمن عطری که می خوام بخرم:
ماندگاری - زیاد ترش نباشه - زیاد تلخ نباشه - قیمتش 60-70-80 تومن باشه -برای سن 22 سال باشه - مدرن و همه پسند باشه
فقط عطر بيك عطر جواني
عطر بيك ارزون و خوش بو
راستي عطر Shadow از كمپاني ajmal هم عالييه هم ارزون
بلهنقل قول:
این سری جدید ها که یکمی مشکوک میزنن ولی بوشون فرقی نداشت.فقط موندگاری رو متاسفانه نشد تست کنم.نقل قول:
درست میگید یه ادکلن قدیمی هست ولی خز و خیل نبوده ولی مثله اینکه تقلبیش رو شرکته اسمارت زده و ته بویه اونو داره!
پیشنهاده من اینه که مثله دوستمون اون CK one رو یه تستی بزنید.:8:
کسی درباره عطر smith and wesson اطلاعی داره ؟ ( فکر کنم جدیده )
سلام
دوستان یه عطر مردونه
با ماندگاری خیلی بالا
سرد
با قیمت حدود 50 تومن لطفا معرفی کنید.
یک نوع دیگه هم با شرایط بالا فقط "گرم" پیشنهاد کنید.
(برای یکی از دوستان میخوام خودم تهران نیستم وگرنه خودم میرفتم میگرفتم)
مرسی.
سلام. به نظرتون dun hill چطوره؟