سلام
با PC گزینه Add a contact کار میکنه
اما با لب تاپ همون نرم افزار که آخرین ورژن Skype هست گزینه Add a contact کار نمی کنه ممنون میشم راهنماییم کنین پیغام اینه Check your connection
Printable View
سلام
با PC گزینه Add a contact کار میکنه
اما با لب تاپ همون نرم افزار که آخرین ورژن Skype هست گزینه Add a contact کار نمی کنه ممنون میشم راهنماییم کنین پیغام اینه Check your connection
سلامنقل قول:
بعد از لاگین در اسکایپ برای add کردن دوستان جدید شما در قسمت search (علامت ذره بین) اسم مورد نظر خود را وارد کنید مثلا رضا ودر قسمت پایین مکان سرچ روی عبارت Find this person کلیک کنید از نرم افزار قسمتی باز میشود که لیستی از ادهای مورد نظر شما را دارا میباشد با کلیک روی هر یک از اسمها و انتخاب گزینه add در خواست برای کاربر مربوطه ارسال خواهد شد. توجه داشته باشین اگر سرعت اینترنتتون پایین هست کمی توی مراحل صبر کنید . موفق باشید :11:
نقل قول:
احساس میکنم منظور دوستمون اینه که اد روز میزنه میگه کانکشن و چک کنید !!
کلا به پروسه اد وارد نمیشه ...
من خودمم این مشکل و دارم ، نمیدونم چرا اینجوری میشه ؟؟ با ساکس میرم ولی :(
سلام
همه درد سر ایشون بخاطر اینترنت اکسپلورر هست. چون اسکایپ بصورت داخلی از این مرورگر برای ارتباط استفاده می کند. باید بری توی کنترل پنل منوی Internet Options -> Advanced Tab و روی reset کلیک کنید. بعد برید تب Connections تیک "Automatically detect settings" را بزنید و ok کنید. اگه اینتر نت اکسپلورر باز هستش ببندیدش و دوباره باز کنید و لینک زیر را در اینترنت اکسپلورر امتحان کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه باز بشه مشکلتون احتمالا در add کردن افراد جدید برطرف شده. راستی فکر می کنم باید وقتی اینترنت اکسپلورر را باز کردید و اون پنجره که می یاد رو هم که می پرسه ask me later را هم کامل کنید و upgraid کنیدش. موفق باشید
سلام دوستان من یه مشکلی تو نصب اسکایپ دارم
با لب تاپ نصب شد و کار می کنه
اما رایانه شخصی ام که مدل بالا هم هست موقع نصب همون برنامه خطا می ده
که خطای 1601 است عکسشو زدم
لطفا کمکم کنید منم به شما و اسکایپ وصل شم
سلام دوستان !
من هرچی تو اینترنت میگردم مطلبی درباره مشکلم پیدا نمیکنم
از کجا میشه فهمید چت تصویری اسکایپ در هر دقیقه چه حجمی از اینترنت را مصرف میکنه؟
آخه اینترنت من محدوده و میخوام بدونم ماهانه چقدر میشه چت تصویری کرد.
ممنون میشم اگه کمکم کنین :40:
درود.
دوستان چت تصویری در اسکایپ (به جز اون حالت رایگانش در ابتدای کار) پولی هست؟
نقل قول:
دوست عزیز ، بهترین کار اینه که خودتون با انجام یکبار چت تصویری و اندازه گیری حجم مصرفی ؛ به یک مقدار دقیق و تضمینی برسید.
از راهنمایی تون متشکرم دوست عزیز. :11: چت تصویری هم در اسکایپ رایگانه.نقل قول:
خواهش میکنم و همچنین سپاس از شما عزیز :)نقل قول:
والا خودم استفاده نمیکنم، روی سیستم یکی از نزدیکان دیدم و انگار نوشته بود دفعه ی اول رایگان ؛ حالا سری بعد دقیقش رو نگاه میکنم.