روت کردن یعنی کلا هههههههککککککک سیستم عامل .و دسترسی به فایلهای سیستمی و در اوردن گوشی از قید و شرطهای کارخونه
رام هم همون حکم ویندوز در پی سی رو داره.کلا به سیستم عامل گوشیهای هوشمند میگن.
بدونه اینها هم گوشی کار میکنه ولی یکم محدود میشه
روت کردن یعنی کلا هههههههککککککک سیستم عامل .و دسترسی به فایلهای سیستمی و در اوردن گوشی از قید و شرطهای کارخونه
رام هم همون حکم ویندوز در پی سی رو داره.کلا به سیستم عامل گوشیهای هوشمند میگن.
بدونه اینها هم گوشی کار میکنه ولی یکم محدود میشه
امتحان کنی بهترهنقل قول:
درسته گوشیهای جاوا میشه اما گالاکسی اس نمیشد.
خب گوشی به دستم رسید چند تا سوال دارم اول اینکه این تو بخش اس ام اس زبان فارسی نداره و مثلا وقتی پدرم بهم زنگ میزنه مینویسه ب ا ب ا بجای بابا
چکار کنم فارسی را هم ساپورت کنه؟ دوم لطفا یک دیکشنری با تلفظ درست حسابی بهم معرفی کنید
این نرم افزار اقلیم که باهاش فرستادن چیه؟جی پی اسه؟ برای جی پی اس باید به مخابرات پول جدا بدم؟
دوستان به چند مشکل عجیب خوردم که امیدوارم کمک کنید
گوشی را وقتی باتری گذاشتم و روشن کردم به سرعت خاموش شد بعد زدم شارژ و حدود 80 درصد شارژ شده بود که یکم دستکاری کردم out of service زد و انت نمیداد
باتری را در اوردم سیمکارت را دوباره جا انداختم که دوباره اومدم باتری را بگذارم دیدم شارژ اش شده صفر درصد و الان مجددا داره از صفر باتری را شارژ میکنه علت چیه؟
مگه گفته نشده بود این گوشی کاملا از فارسی پشتیبانی میکنه؟نقل قول:
اس ام اس زبان فارسی نداره و مثلا وقتی پدرم بهم زنگ میزنه مینویسه ب ا ب ا بجای بابا
از دیجی کالا گرفتی, من که به شما گفتم بپرس فارسیو پشتیبانی میکنه یا نه, گارانتی دارا پشتیبانی میکنن, این چون بدون گارانتیه باید میپرسیدی
اره اون واسه جی پی اسه, نه خوده جی پی اس پول نمیخاد. اگه از اینترنت استفاده کنی چه ایرانسل چه همراه اول باید بسته های جی پی ار اسو فعال کنی ,باطریشم دو سه یاعت طول میکشه شارژ بشه ها
٢٤ ساعت مهلت تست داری, زنگ بزن دیجیکالا اگه مشکل باطری داره بگو ,یکم کار
[/COLOR]راستی برو تو ستینگ و قسمت زبان و local ببین فارسی تو لیست هست,
نه گویا فارسی را تو بخش ستینگ هم نداره
دی جی کالا باید صد بار زنگ بزنی و ده بار حدود 3 یا 4 دقیقه پشت خط باشی و پول مشهد تهران برات بیفته تا جواب بدن
طریقه نصب بازی و نرم افزار چجوریاست
حالا منو ها فارسی نبود مهم نیست اس ام اس فارسی بفرسته و بگیره هم برام کافیه
سوال های تو پست قبل را هم جواب بدید لطفا
این دیکشنری رو گوشی نصب میشه
دیکشنری انگلیسی به فارسی SlovoEd با تلفظ - پاکت پی سی
یکی طریقه رام و روت کردن را با عکس نمیتونه بگذاره من میترسم دست بزنم خراب بشه
ضمنا سرعت پخش عکس ها هم خیلی کمه
فارسیش با یه رم حل میشه روت نمیخاد,
ددوست عزیز اگه سیمت همراه اوله به ٨۰٨۰ اگه ایرانسله کدشو از سایت ایرانسل بگیر
اول gprs. تنظیم کن, بعد چندتا راه داری, برنامه ها رو از سایتا دانلود کنی با کابل یا بلوتوث بریزی یا با گوشیت بری سایتای که نرم افزار اندروید هست دانلود کنی, اون دیکشنری اگه واسه اندروید باشه نصب میشه,
فارسی اس ام اس هم فعلا با برنامه میراسل میتونی حل کنی, مثل htc دارها
با رم حل میشه:31::31::31:نقل قول:
خوب این یعنی چی ؟یکم راهنمایی کن
نرم افزارش را از کجا بگیرم
یک راهنمایی گام به گام بکن
الان چند تا نرم افزار ریختم رو مموری ولی نمیدونم چجوری به مموری دست بیابم و نصبشون کنم:31:
با. Pc خونگیت برو این سایت هر چی برتامه بخای هست,
Androidha.com
وقتی ریختی رو گوشیت چه به این طریق چه روشهای دیگه مثله دانلود با خود گوشی
یه برنامه رو خوده گوشی هست به نام polaris office برو داخلش ازت ایمیل یا جی میل میخاد که نمیخاد فعلا بدی یه گزینه داره later..... یعنی بعدا میگم جی میلو اونو بزن ,بعد پوشه های مختلفو میبینی
به بعضی پوشه ها کاری نداشته باش بگرد برنامه ها که ریختی داخل اونن, مثلا دانلود تو پوشه دانلود,
بعد رو برنامه کلیک کن install بزن,
راستی تو اون سایت بعضی برنامه مثل فایل مننجر astro یا بگیر تا راحتتر فایلهارو مدیریت کنی
در مورد رامها برو بخش رامها دوستان کمکت کنن,
فعلا برنامه میراسل دانلود کن تا بتونی اس ام اس فارسی داشته باشی
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
راستی بعد که برنامه هارو نصب کردی برو قسمت برنامه تو ستینگ و تیک unknown sources رو بزن تا بتونی این برنامه ها رو داشته باشی
سلام .
در مورد مشکلی که با فارسی داشتید . گوشی من از همون اول فارسی رو درست و درمون ساپورت میکرد . هم کیبورد و منو و ...
بعد که خودم رام سیانوژن رو ریختم دیگه منوی فارسی نداره اما کیبورد رو داره .
همونطورم که قبلا هم گفتم ، قبل از اینکه حسین آقا گوشی رو برام بفرستن تهران منوی ریکاوری ریختن روش و روت کردن و ... . پس من اینکارها رو انجام ندادم که ازش اطلاع دقیق داشته باشم . به ایشون پیغام دادم، ایشالا فردا فکر کنم بیان کمکتون و مشکلتون حل بشه برادر .
اول باید منو ریکاوری رو بریزید و روت کنید و رام رو بریزید روش . بعد بریم سراغ باقی کارها مثل نصب برنامه و ... (چون که راهش بعد از اینکار ها فرق میکنه تا حدودی)
.