این نوع ادعا ها به وفور دیده میشه. متاسفانه مدارک قاطع ارائه نمیشه. یه سری حکاکی و نقاشی هست که میشه به 100 ها دید متفاوت تفسیرشون کرد.نقل قول:
مایا تمامی خسوف ها و کسوف ها را دقیقا تا سال 2012 ثبت کرده و همشون طبق برنامه دارن اتفاق می افتن، مایا چندین هزار سال پیش عدد یک میلیون رو کشف کرده بود، مایا هزاران سال پش تو معابدش تصاویری از سفینه ها و فضانوردان رو روی سنگ ثبت کردن! (این رو خودم به چشم دیدم!).
مایا آن زمان حتی تعداد روزهای هر سال کره ماه رو که گمونم 279 روز هست محاسبه کرده بود. مایا ها از اورانوس و نپتون اطلاع داشتند، تقویم مایا برای 400 میلیون سال استخراج شده است، سال خورشید و زهره را تا چهار رقم اعشار محاسبه کرده اند.
دربار ه پیش بینی خسوف و کسوف هم عرض کنم که چندان پیچشده نبوده و مصری ها چرخه ساروسی گرفت ها رو کشف کرده بودن و توان پیش بینیش رو هم داشتن.
من یه سوال از دیگر دوستمون دارم.
از دید بخشی از خوانندگان مدارکی که به مایا ها نسبت داده میشه نا درست تفسیر شده. همچنین ادعا هایی مثل وجود سیاره ای به نام نیبیریو هم دارای مدارک قابل قبول نیست ( نمیتونم درک کنم چطور سیاره ای که قرار 2 سال دیگه بر زمین اثر بزاره رو نشه با تلسکوپ دید . در حالی که دنباله دار هیل باپ دو سال قبل از حضیضش دیده میشد) تنها نکته ای که باقی میموند انتظار برای رسیدن به زمان خاص ماجرا بود. تا جایی که من اطلاع دارم همه ادعا ها از وقوع رخداد در زمانی مشخص در سال 2012 یا ( با شک میگم) 2018 دارن. اما اینجا داره ادعایی میشه که هیچ تاریخی نداره و ممکنه تا 100 ها سال بعد هم بشه منتظرش موند.
طبیعتا اگر تاریخ رو مطالعه کنید و ترکیب کنید رخداد ها و فجایع با عامل انسانی رو با فجایع طبیعی به نتیجه میرسید که در هر قرن چند رخداد بزرگ اتفاق میوفته به طور میانگین. الان و با این روش که ماجرا بدون تاریخ شده چطور میشه تاثیر پیش بینی تمدن مایا رو در وقایع آینده از رخداد های معمول تمیز داد ؟
برای ثبت : دانش چیزیست که قابل نقض شدنه. و چیزی که نمیشه نقضش کرد دانش نیست. خرافه و شبه دانشه. ادعا ی شما ظاهرا غیر قابل نقضه.