سلام دوستان بازی آسفالت 8 رو روی huawei g600 نصب کردم و دیتا رو هم ریختم بازی رو که run میکنم یه کم دانلود میکنه و تموم میشه یهو میپره بیرون.چه کنم؟
Printable View
سلام دوستان بازی آسفالت 8 رو روی huawei g600 نصب کردم و دیتا رو هم ریختم بازی رو که run میکنم یه کم دانلود میکنه و تموم میشه یهو میپره بیرون.چه کنم؟
فایل نصبی apk آفلاین بازی نصب کن بعدش با گوشی وصل شو اینترنت باید برای اجرای بازی برای اولین بار در جیمیل ساین بشی(اکانت جیمیلت وارد کنی ) تا بازی بالا بیادنقل قول:
سلام
یه بازی هست به اسم Whack Your Boss
موقع نصب فلش پلیر میخواست که فلش پلیر رو نصب کردم بعدشم بازی رو نصب کردم...
اما حالا که بازی رو اجرا میکنم بعد زدن play همینطوری میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته...
مشکل از کجا میتونه باشه؟
android: 4.1
ورژن بازی هم 2 هستش
ممنون
با سلام ، گوشی من HUAWEI Y210 هست ، بازیها رو ( هر بازی ) نصب میکنم و وارد بازی میشم ، منو تمام بازیها میاد ولی در حین بازی بی دلیل استارت بازی میزنه ؟ با تشکر
من نت برای دانلود و اپدیت بازی ندارم , میشه آموزش نصب most wanted بدون نیاز به اینترنت رو بزارین؟؟
galaxy s4 , android 4.2.2 , NO Sd memory
بعد از نصب بازی nfs most wanted پوشه دیتا بازی که به اسم com.ea.games.nfs13_naهستش در قسمت android-data گوشی که یک سری پوشه داخلش داره کپی کننقل قول:
بازی noa2 رو نصب کردم و دیتا بازی رو هم از یک سایت توسط گوشی دان کردم ولی هرچی میگردم مسیر نصب بازی رو پیدا نمیکنم
حیف نبود ویندوز xpیه کلیک راست بعدfind target
By Tapatalk
سلام من با gobackup از اطلاعاتم بکاپ گرفتم و موبایلمو ریست کردم و یه کپی از پوشه اطلاعات بکاپ شده توی کامپیوتر انداختم ولی بعد از ریست پوشه رو توی موبایلم انداختم پیامک ها و مخاطبا رو نمیتونم توی لیست مخاطیام بریزم و پیامک هام هم برنمیگردند توی برنامه پیام رسانی . من باید چه کار کنم . موبایلم xperia j
هیچکس نیست جواب بده
هميشه از تيتانيوم استفاده كنيدنقل قول:
براي كانتكت ها پوشه سيم كارتتون رو چك كنيد ببينيد اونجا چيزي سيو نشده?