نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
به نظر من کنار پیست اسکیتش با یک روزنامه در دست خوب باشه!!!!!
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
به نظر من کنار پیست اسکیتش با یک روزنامه در دست خوب باشه!!!!!
سلام:
اگه موافقين پنجشنبه ساعت 6 پارك شاهد كنار پيست اسكيت
چونهbچونه!
آره بهتر از اين قرار نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط گلابی
من هم موافقم
5 شنبه ساعت 6 كنار پيست اسكيت
تغييرش ندين ها .
ممنون بهروز
نه خیالت تخت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
بروبچ خواهشا دیگه ساعت و تاریخ این قرار رو دستکاری نکنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها قرار فردا ساعت 6 در پارك شاهد كنار پيست اسكيت فراموش نشه ها ....
شما هنوز به هم نرسیدید واسه قرار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد خدا بگم چی کارت کنه با اون چشمه شورت پرواز کنسل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان كرمانشاهي ...... ما رو تنها نزاريد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
خدا رو شكر..... ببين حواست باشه هواپيماهه توپولف نباشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رامبد خدا بگم چی کارت کنه با اون چشمه شورت پرواز کنسل شد
اگه بود سوار نشو چنين احتمالا اون دنيا پياده شي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بده بعضیا راحت می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا رو شكر..... ببين حواست باشه هواپيماهه توپولف نباشه ...
اگه بود سوار نشو چنين احتمالا اون دنيا پياده شي ...
ما آخرش نفهمیدیم موضوع این کنتاکت های مونیکا و آقا رامبد چیه تو تاپیک کرمانشاهی ها!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]