ای بابا ... باز امان از این ارتباط همه چیز به همدیگر...
چون واقعا نمی خوام تاپیک به بیراهه بره پست رو اینجوری دادم ... از اونطرف هم اخلاقم طوریه که حرفمو بزنم و سکوت نکنم ، در هیچ موردی.
=========================
نقل قول:
مطمئنی اینو گفتی ؟!
یه باره دیگه پستت رو بخون
این متن پست من ... یکی به من بگه من کجا گفتم چرا جهان سراسر خیر نیست!!!؟؟؟ .
یکجایی شنیدم که گفته شده بود که شر یا همون بدی ، نبود خوبیست. یعنی هر جا خدا نباشه ف بدی و شر هست. مثل نور و تاریکی. خود تاریکی وجود خارجی نداره. بلکه ما به نبود نور میگیم تاریکی. همینو بسط دادند به خدا و شیطان.
ولی به نظر من توجیه مناسبی نیست. چون خدا بعنوان خالق جهان هر آنچه هست و نیست از اوست . (فکر کنم خدا باوران به این اعتقاد دارن و جزو تعالیم مذهبی هم هست). اگر اینطور باشه بالاخره شر و بدی هم از خداست. و تعمیم قضیه نور و تاریکی به این مورد بی جاست. یعنی باید پذیرفت اگر خدایی باشه ، همش اسماء حسنه نیست ! بلکه این خدا هم ذات بد داره و هم خوب.
البته بازم بد و خوب نسبی هست ، از دیدگاه من هیچ چیز بد یا خوب نیست. بلکه ما هستیم که برچسب بد و خوب رو میزنیم به چیزها.
بگذریم ... تفره رفتن و بحث سیاسی اسونتر از یحث فلسفیه. ده تا نکته ایشون رو روش بحث کردیم ف جواب نیومد ... این یه جا توپشون پره.
حاضر باشی هر جا غیر اینجا بحث های متفرقه رو ادامه میدم. چون عاشق بحث هستم. معتقدم از هر بحثی چیزهای زیادی یاد میگیرم.
نقل قول:
دوست گرامی ، کل کل یه طرف قضیه هست و بحث منطقی طرف دیگه ی قضیه
کدوم تاریخ گفته که علوم تجربی از یونان اومده
بی خیال !
قبل از اینکه علوم تجربی رواج پیدا کنه ارسطو نظریات فلسفیشو بیان کرد که در اون برای اولین بار تقریبا گرایش به علوم تجربی دیده شد . یعنی ارسطو راه علوم تجربی رو پایه ریزی کرد. اینو که ایشالله منکرید شما ... ما دیگه قبل 2500 سال دیگه تاریخ نوشته شده نداریم ببینیم کی علوم تجربی رو پایه ریخت بغیره ارسطو. شما مثل اینکه داری !!!
نقل قول:
این به خاطر حاکمان نالایقی بود که سالها تو این مملکت حکومت میکردن و بدون اجازه ی دیگران حتی آب هم نمیخوردن و سرمایه های این مملکت رو به باد دادن. و البته مردمی که به اوضاع موجود راضی بودن و اندکی هم به خود کم بینی دچار بودن .
سوال : فقط ما حاکم بد داشتیم ؟
جواب : چه سوال مسخره ای . معلوم که نه.
بنابراین توجیه درستی نیست. تو ممالک کفر وقتی میگفتن زمین گرده طرف رو زنده زنده می سوزاندن. اینجا بقول ما خیلی وقت پیش دانشمندای ما گفتن زمین گرده و اصلا چیز عادی بود. دیگه اینا رو که ایشالله من از خودم در نمی یارم . اینم بخیال شیم ؟
نقل قول:
این رو شما داری میگی که متاسفانه جزئی از آن مردمی هستی که دچار خود کم بینی هستن .
آمار مطالعات ، مقالات و اختراعات و ... در ایران بالاتر از بسیاری از کشورهای بزرگ و به قول شما از ما جلوتر هست ،این رو من نمیگم ، سازمانهای داخلی هم نمیگن بلکه آمار مربوط به همون سرزمینهای کفر هست که شما میگی .
نمیخوام حکومت و دولتی خاص رو تصدیق یا تکذیب کنم ، اما اگر از دید یه آدم بی طرف به دستاوردهای ایران طی دو دهه و مخصوصا" دهه اخیر نگاه کنیم مطمئنا" پیشرفتمون حیرت آوره .
از علوم پزشکی و بحث سلولهای بنیادی و جراحی های قلب و داروهای دیابت و ایدز و سرطان و قوی ترین چسبهای بافتی جهان و پوست مصنوعی و نای مصنوعی و ... گرفته تا صنعت نظامی و موشکهای مختلف با بردهای مختلف که تکنولوژی بخشی از اونها رو فقط ایران داره و تانکها و نفر برها ی زرهی و هلیکوپتر ها و ناوهای پیشرفته که اگر نداشتیم شاید الآن سرنوشتی مثل عراق و افغانستان و فلسطین داشتیم، و تا صنعت هوا و فضا و پرتاپ ماهواره امید و سفیر و مصباح و ماهواره بر و ایستگاه کنترل که جز (فکر کنم)ده کشور دنیا هستیم و در حالت انجام مطالعات برای فرستادن انسان به فضا هستیم و تا صنعت انرژی هسته ای که تنها کشور خاور میانه هستیم که این صنعت رو در اختیار داریم و این اواخر هم سوخت گزاری کردیم . اینها همه در سایه تحریم که بسیاری از دوستان شما به اون علاقه دارن صورت گرفته . البته بعضی از دوستان شما هم میگن که همش مال روسیه هست که البته جای گفتن خسته نباشید و دست مریزاد داره به این عزیزان .
میگم شما توپتون پره اینجاست. منظور من از نظر حمایت برای پیشرفت علوم از جمله علوم انسانی بود. یعنی به جای اینکه آزادی بدیم که علوم ازادانه پیشرفت کنه ، داریم محدود میکنیم و ... . منظور من این نبود که ما صنعت و علم ضعیفی داریم. بر عکس . ما ایرانی ها همین الان مطمئنم بیشترین پتانسیل رو داریم برای پیشبرد علم. ولی در عمل نمی تونیم همه ی پتانسیلامون رو به اجرا بزاریم. نه بخاطر اینکه نیاز به زمان داریم. نه . نیاز به فضایی داریم که قابلیت عملی کردن و مدیریت این پتانسیل رو داشته باشه. حالا همین مدیریت که باید تو دانشگاه یاد بگیریم جزو علوم غربی معرفی میشه و همین الان آقایون دارن تغییرات رو اعمال میکنن. حالا این دوستان من که میگید نمی دونم کی هستن دقیقا ... میکروب اینا منظورتون دیگه ؟ :31: .
یه جوری این دستاورد ها رو گفتید که من احساس کردم این غربی ها داشتن تا حالا ما رو نگاه میکردن. اونها هم دستاورد هایی دارن. مقایسه یه جانبه بی فایدست و نشون دهنده تعصب.
نقل قول:
این رو هم شما داری میگی
:blink::18:
به نقل از مهر ...
نقل قول:
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: بر اساس برنامه، سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این است که پذیرش 12 رشته دانشگاهی را به ویژه در علوم انسانی و هنر مسکوت نگه دارد تا سرفصهای دروس آنها که مدتهاست تغییری نکرده بازنگری شود.
نقل قول:
وی مدیریت، علوم اجتماعی، سیاسی، حقوق و روانشناسی را برخی از این رشته های عنوان کرد و گفت: با توجه به این تصمیم اگر دانشگاهی بخواهد این رشته ها را تأسیس کند پذیرش دانشجو برای این دانشگاهها در این رشته ها منوط به بازنگری سرفصهای دروس خواهد بود.
اگه یوقت دلت خواست بیشتر بدونی قشنگ یادت بمونه به این لینک سر بزن :
کد:
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=WKO&rls=en&q=%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%85%DB%8C+12+%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87+%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85+%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
نقل قول:
کدوم خدمت و رفاه ،
منظورت ورشکستگی های اقتصادی و اعتصابهای اروپایی ها و آمریکاست ؟
آره یه زمانی از جیب کشورهای دیگه میگرفتن و تو جیب مردمشون میذاشتن ، اما مثل اینکه دیگه اون پولها برکت نداره
اینا رو هم فقط من و رسانه های این وری نمیگن ، بلکه رسانه های خودشون هم میگن !
آمریکا بحران سرتاسرش رو گرفت نرخ بیکاریش تک رقمی بود شد 11 درصد.
ما روز خوشمون اینه که نرخ بیکاری بشه 15 درصد .
اینو چون اقتصاد میخونم میگم. نمونه الی ماشاللللله . جیب اون جیب این و برکت و اینا رو من نمی دونم چیه.
خیلی مسخرست که در این تاپیک با ارزش حرفهای 30یا30 بزنیم ... ولی من اگه بهم جوابی داده بشه ، معمولا رها نمی کنم. از همگی بابت نقض حقوقشون عذر خواهی میکنم .