گماشته چیه در باره چی حرف میزنی ؟؟؟نقل قول:
100 به قیمتش نمی ارزه :13: فقط اگر از اون ور اب بخرید ارزش دارهنقل قول:
Printable View
گماشته چیه در باره چی حرف میزنی ؟؟؟نقل قول:
100 به قیمتش نمی ارزه :13: فقط اگر از اون ور اب بخرید ارزش دارهنقل قول:
آره آقا السین ممنون منم برای همین نخریدمش آخه از نویزش تو نور کم خیلی بدم اومد.به نظرم این دوربین هم باید هم قیمت fz45 میومد به بازار آخه در مقابل امکاناتی که داره بجاش fz45 کیفیت بهتری داره
تو سایتنمونه عکساشو تو ایزوی 1600که با عکسای دوربین خودم مقایسه کردم به نظرم حتی از این دوربین 300تومنی خودم خیلی نویزش بیشتر بود:41:کد:www.imaging-resource.com
الان دوربینای کامپکت با حسگر cmos جدیدا زیاد دیدم که به بازار اومدن یعنی اونا هم نویزشون نسبت به مدل های ccd همردشون بیشتره؟
توی همه ی موارد ، نه ... ولی تجربه ی اندک اینجانب میگه در اکثر موارد سنسور cmos نویزش بالاست ... ولی در عوض سرعتش بالاتره از ccd .نقل قول:
هادی جان تا حالا با دوربینت از حالت ماکرو از حشرات عکس گرفتی ببینی چطوریه؟
آخه از عکاسی از حشرات و گل ها خیلی خوشم میاد
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
یک بار دوستم با nikon d40از یک مورچه عکس گرفت گردو خاک روی سرش توی عکس افتاده بود خیلی خوشم اومد از قابلیت ماکرو
آره ...نقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5655188&postcount=3535
ولی زیاد علاقه ای به عکس ماکرو ندارم ... اینم یهویی گرفتم ... دیدم خوبه گذاشتم تو سایت .
:11:نقل قول:
هادی درست میگه اما مشکل مهم تر گویا اندازه هست
ccd خوراک اندازه های کوچیکه اما cmos خوراک اندازه های بزرگ
:40:
مطلب مفیدی درباره FZ100
کد:http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1004200
:40:
دقت کردین چیزی تو ایران مد بشه همه میرن سمتش.من مشهدم امشب رفتم دوربین فروشی ها یک پاساژ بود که همه مغازه ها Sx30 رو داشتن ولی نمایندگی پاناسونیک تو مشهد دوربینای پاناسونیک فقط 3تا از اون ارزوناشو داشت.در این صورت طبیعیه دی جی کالا هم قیمتاشو ببره بالا.
من خیلی عکسای fz35 , sx20 رو نگاه کردم به نظر شخصیم عکسای fz35 خیلی خیلی از sx20 بهتره اما چون تو مشهد sx20 مد بود هیچ جا من تو مشهد fz35 رو ندیدم!
الان چنده Fz100
به نظر دوربین خوبی میاد:5: