به من گفت هیچ وقت :دینقل قول:
دیروز من هم که داشتم قهوه تلخ رو می خریدم از فروشنده پرسیدم قلب یخی کی می آد گفت فردا ( یعنی امروز ) . ببینیم چی می شه
مطمئـن هستید ؛ من صبح رفتم نبود !نقل قول:
بالاخره قسمت 8 اومد
Printable View
به من گفت هیچ وقت :دینقل قول:
دیروز من هم که داشتم قهوه تلخ رو می خریدم از فروشنده پرسیدم قلب یخی کی می آد گفت فردا ( یعنی امروز ) . ببینیم چی می شه
مطمئـن هستید ؛ من صبح رفتم نبود !نقل قول:
بالاخره قسمت 8 اومد
این قسمت ( 8 ) اصلا خوب نبود . همش صحبت بین دو بازیگر
منم قسمت 8 رو دیدم...:13:اصلا خوشم نیمد..
به نظر منم قسمت 8 بیخود بود...فقط همون قسمتای 4-5 بیننده جذب می کرد، که البته از صدقه سری کپی برداری بود!
من تا قمست 7 دیدم ولی دیگه نگاه نمی کنم این همه منتظر باشی برای هر قسمت 1200 تومن هم بدی ، بعد ببینی اخرشو بد تموم کنند زور داره والا ..........
من تا قسمت پنجشو دیدم ! سریال جالبیه ، یه بنده خدایی ازش تعریف کرد ما هم رفتیم دو سه هفته پیش از قسمت یک تا پنجشو خریدیم.
این تاپیک هم داشتم مرور میکردم که دیدم یه عده ای گفتن این سریال از بعضی سریال های خارجی کپی کرده ! اصولا وقتی ما میبینیم که یه ادمی موفقه ما چی کار می کنیم ؟ میریم دنبال طرف ببینیم از کجا به این جا رسیده ، حالا اینا زحمت کشیدن کپی کردن ( کپیش همچین ناشیانه نبود) امیدواریم اخرش هم مثل سریال های خارجی جالب تموم بشه(نه این که این دو تا وکیل ها با هم ازدواج کنن :2: )
بالاخره ما هم باید از یه جایی شروع میکردیم دیگه ! اینا از کپی کردن شروع کردن تا ببینیم در اینده به کجا میرسن
به نظر من هم سریال خوبی مخصوصا درباره موضوعی که اطلاعاتی در جامعه دربارش نسبتا کم هست بحث میکنه!!!
البته بعضیجاهاش خیلی ضعیف و با بی دقتی کار شده که توی همون نگاه اول به چشم میاد!!!اما بازم خوبه!!!
توی این چند صفحه دیدم بعضی دوستان انگار دارنند ناز می کنند آقا دوست نداری بخری لازم نیست 50 بار بیای اینجا علام عمومی کنی!!!
یه چیز دیگه هم اینکه مد شده توی جامعه هر کی راجع این مسائل صحبت می کنه می گنند معلومه نونش از...زورش کردنند و....
البته این هم از آثار روشنفکری توی ایرانه دیگه!!!:31:
کلا" همـه چی به هم ربط داره ( نقطـه ضعـف ) ؛ قسمت 8 اوج ربط های بی ربط بود ! :20:
اصولا بعضی از ما ایرانیا همش میگیم ( نباید چرخ رو دوباره اختراع کرد ) و نیازی به تکرار تحقیقات و دستاوردهای دیگران نیست. اما وقتی از یک روش خوب در سریالهای غربی کپی برداری می شود ، بزرگترین نقطع ضعف باز همین است :18:نقل قول:
در نظر این افراد : مرغ همسایه غازه
امروز دیدم این سریال رو توی ماه-واره تبلیغ میکرد قراره روز های زوج بذاره ؟ فکرکنم کانال imn بود که البته از سر شبی فطع شد . کسی فر-کانس این کانال رو داره ؟