ITALIA IS DIEنقل قول:
پس یاران ارژانتین کجائن که این ایتالیا هم با این بازیش جلوی ما حرفی واسه گفتن ندره!!!
دنبال یه حریف قدرتمند بگردید. واسه آرژانتین افت داره با همچین تیمایی بازی کنه
Printable View
ITALIA IS DIEنقل قول:
پس یاران ارژانتین کجائن که این ایتالیا هم با این بازیش جلوی ما حرفی واسه گفتن ندره!!!
دنبال یه حریف قدرتمند بگردید. واسه آرژانتین افت داره با همچین تیمایی بازی کنه
بچه ها تشويق argentina argentina اول بازي با نيجريه رو حال كردين واقعا چه فضايي تو استاديوم درست شد
پس 100% دوروغه.نقل قول:
منبعش فارس نیوز هست
ارژانتینی های عزیز مخلص همگی:40:
میگم این بابا یه جا خوندم تو لیست ارژانتینه:31:درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم ... منم حرفتو قبول دارم:20:نقل قول:
پس 100% دوروغه.
این بابا اسم نداره؟؟؟نقل قول:
من که نمیشناسمش. فکر نمیکنم از بچه محلهای ما باشه!
خب اولین ارژانتینی سوتی داد:31:
میگم اصلا مسابقه بکنیم ببینیم کی اینو میشناسه:31:کی اسمشو میدونه؟
تو تایپیک من از این چرتو پرتا راه ننداز یعنی چی اولین آرزانتینی سوتی داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:5:
سلام به دوستان آرژانتيني عزيز :
مارادونا از اظهارنظرهاي سياسي در جام جهاني منع شد
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين، که کانون توجه اغلب رسانههاي جهان مستقر در آفريقاي جنوبي است، از اظهارنظرهاي سياسي منع شده است.
مارادونا،ستاره سابق فوتبال جهان، که روابط عميقي با رهبران کوبا فيدل و رائول کاسترو دارد و از علاقه مندان به هوگو چاوز، رهبر ونزولا است، از جمله کساني است که معتقد است فيفا روابط استراتژيکي با کشورهايي از جمله آمريکا دارد.
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين، که در آفريقاي جنوبي بشدت محبوبيت دارد و اخيرا پيراهن خود را به مردم آفريقاي جنوبي اهدا کرده است، از سوي فدراسيون فوتبال آرژانتين ممنوع السخن در امور سياسي شده است.
وي همچنين با ابراز علاقه به تيم کشور مسلمان الجزاير از حضور اين تيم در جام جهاني ابراز خشنودي کرد.
مقامات فيفا و کشورهايي همچون آمريکا و انگليس از علني شدن برخي تعلقات خاطر سياسي مارادونا در جام جهاني با توجه به ابعاد آن و محبوبيت وي نگران هستند و در همين خصوص از مقامات ارشد آرژانتين خواستهاند به او يادآور شوند که از اظهارنظر سياسي در جام جهاني خودداري کند.
من طرفدار برزيل و آرژانتين هستم اما واقعا آرژانتين با مارادونا ابهت چند برابر پيدا كرده . خيلي دوست دارم قهرمان بشه ...
دوستان تبریک میگم بخاطر قدرت تیممون آرژانتین :27:
با بازی ایتالیا و پرتغال با اون رونالدو.. در حد تیم هایی درجه 2 اروپا بازی کردن
اونایی که میگفتن آرژانتین ضعیف بازی کرده باید یه معذرت خواهی کنن فقط توی نیمه اول آرژانتین 3 تا 4 موقعیت داشت نیمه دوم هم همینجور تازه بعضی از جاها نیجریه دفایی بازی میکرد ولی با بازیهای دیشب و امروز مطمعنم که قهرمانیم :12::42:
سلام دوستان
ما هم آرژانتینی هسایما اونم 1000 آتیشششششششششششششششششششششش شششه :40: