میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
Printable View
میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
سلام دوستان ...
من نيز بازي رو گرفتم ... بسي دارم لذت ميبرم ... با اونچه كه تصور ميكردم خيلي متفاوته ...
يه سوال: جوري نميشه كاور گرفت؟!
آپگرید برای سلاح و لیشه.اسکیل شات های موجود تو منو رو هم میتونی با اجراشون روی دشمنا باز کنی.اون جا فقط نشونشون میدهنقل قول:
باید بری پشت کاور بشینی! کاور چسبناک ندارهنقل قول:
يه سوال: جوري نميشه كاور گرفت؟!
میبینم که رکورد Skillshot مرادو زدم تو بار دوم و فعلا Act 5 & Chapter 3 با 118 تا : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: چه جالب شد 120 تا ! عکس هم بعدا
منم فقط تا 115 تونستم! بعضی ها از لحاظ تئوری غیر ممکنه :31:
عجب بازی هستش این بازی هر چقدر بیشتر بازی می کنی بیشتر عاشقش میشی.......کلا خاصیت بازیهای run & gun اینه دیگه.گیم پلی خدایی دارن.
+
من به 120 رسیدم و دیگه بریدم..........علت رسیدن به 120 م این بود که من کلا شارژ اسلحه "مته" رو نمیدونستم که چجوری کار می کنه..اسلحه رو شارژ می کنی و به نفر a شلیک می کنی بعد روی نفر b میبری نشونه اسلحه رو و بازم شلیک می کنی و اون فرد با مته تو بدنش(a) میخوره به این(b):39:
اگه نفر a هوا باشه و نفر b زمین چون از بالا میخوره به این مینویسه airstrike:31: اگرم هر دو زمین باشن مینویسه sheshkebab:31:
.
.
اره واقعا خیلی گیم پلیش عالیه . من یه چیزی رو مطمئن شدم اونم اینکه هر کی بگه بازی تکراری میشه حتما همه رو با فقط با شلیک گلوله میکشه :27:
درضمن مراد من شدم 121 که البته واسه دو سه تا دیگه جا هست که اونم فردا ایشالا :31:
این نام گذاری اسکیل شات ها همونطوری که مثال زدی هم خیلی جالبه، مثلا اسلم دانک یا فایر این د هول
کلا فردا در مورد تجربه ی خودم با اسکیل شات یه توضیحات زیبایی میدم :31:
انصافا بعضی از چیزا مثل اجسام بزرگ و سگ جانی دشمنا بازی رو یه کم مثل Geow کرده !
به نظرم Geow 3 فوقالعاده خواهد بود !
منم بازی رو خریدم و بازی کردم ... بازی خیلی باحالیه.
خسته کننده نیست ... میشینم پاش به زور از پای PC پا میشم :20:
بازیش خیلی توپ بود تمومش کردم حالا بیکار شدم:13:
حالا چی بازی کنم؟