این ویندوز 7 روی iPad نیست، در اصل Virtual Desktop هست که باعث میشه بتونید دسکتاپ کامپیوتر رو با iPad کنترل کنید ..
Printable View
این ویندوز 7 روی iPad نیست، در اصل Virtual Desktop هست که باعث میشه بتونید دسکتاپ کامپیوتر رو با iPad کنترل کنید ..
سلام دوستان اگر از آخرین قیمت 16 گیگ وای فای خبر دارید لطفا بفرمایید
730 توماننقل قول:
:11::11:
نیازی به توضیح نداره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دختره با آیپد هنرنمایی میکنه و پول میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.box.net/shared/n7rpptyvup
سلام این ایپد تلوزیون هم میگیره ؟؟ اگه بگیره خیلی عالی میشه
حیر نداره:46:نقل قول:
ببخشید من خیلی گشتم میخوام آی پد بخرم اول میخواستم galaxy tab بخرم که صفحش خیلی کوچیکه حال نمیده،
به هر حال ولی حالا نمیدونم 16 گیگ برام بس میشه یا نه؟
من اولا به gprs نیاز ندارم چون هر جایی که میرم wifi هستش،بعدشم نمیخوام آی پد رو جیلبریک کنم میخوام عین یه شهروند متمدن(:46:) برنامه ها رو از اپل بخرم.
کمک کنید 16 بسه؟
من آیفون 3gsدارم که 16 گیگه،ولی خیلی وقتها احساس می کنم که کاش بهتر بود 32 می گرفتم،چون کلی برنامه هست که می شه نصب کرد و کلی موزیک و فیلم که می شه ریخت روش!!تازه آی پد چون صفحه نمایش بزرگتری داره،آدم تحریک میشه بیشتر فیلم روش بریزه!!!پس الان اگه بیشتر پول بدی فک نکنم ضرر کنی.نقل قول:
کاش لا اقل میشد باهاش تماس تلفنی هم برقرار کرد...:41:هرچند که همینطوریشم دوست داشتنیه
سلام بچه ها
منم جدیدا یه ipad 3G 64GB خریدم حالا هر چی تو اینترنت دنبال یه سایت خوب برای آیپد میگردم که بحث و دانلود بازی و برنامه براش باشه چیزی پیدا نمیکنم
چرا کسی تاپیکش رو تو این انجمن نزده؟
این چه وضعشه؟:31:
یکی یه تاپیک بزنه برای معرفی برنامه و بازی برای آیپد و یکی هم برای درخواست
من با سرچ پیدا نکردم شاید هم باشه اگه هست که لینکش رو بهم بدید
من الان دنبال بازی Poker 1 on 1 with Vanessa Rousso میگردم لینکش رو هم پیدا کردم ولی تو یه سرور مزخرف هستش
اگه کسی لینک خوب مثل Hotfile Or rapidshare داره لطفا بگذاره برام
اگه کسی چند تا سایت خفن خارجی هم سراغ داره که برنامه ها و بازیهای جدید رو واسه آیپد بگذاره ممنون میشم معرفی کنه تو پیغام خصوصی
درضمن تنجمن i-phone هم رفتم زیاد باهاش حال نکردم . گفتم که اونجا رو پیشنهاد ندید :31:
ممنون از همه دوستان
:10::11::40: