چیزی خاصی نشدنقل قول:
فقط آقای خاص خصا تر شد و مسی و بارسا از جام خداحافظی کردن
Printable View
چیزی خاصی نشدنقل قول:
فقط آقای خاص خصا تر شد و مسی و بارسا از جام خداحافظی کردن
منم تا 5 هستم ببينم اين دوستمون چه مثالي ميخواد بزنهنقل قول:
فکر کنم تا لحظاتی دیگه جناب حسین خان زحمتشو بکشه .نقل قول:
با سرعتی در حد مورینیو پس از بازی به سوی بسته شدن تاپیک میرویم:دی
چیه :-s :-sنقل قول:
اتفاقا برد بارسا! بله یه مربی هست که همیشه دل به دریا می زنه یه مربی هم هست که....نقل قول:
مورینیو تا رفت فیتال مربی شدا! خیلی جالبه! ولی قبول دارم کسی که بتونه گواردیولا رو ببره باید خیلی......
امیدوارم همینا بعد فینال اگه اینتر باخت بازم طرفدارش باشن :دینقل قول:
بهت قول می دم از این 40 نفر آنلاین 10 تا اینتری هم گیر نمی یاد!
ما هم یخ برسونیم :21:
باشه باشه تحمل کن اصغرجوننقل قول:
الان می فرستم الان با مشکل یخ برخوردیم اما من هواتو دارم
اصغرجون برو فعلان بپر تو حموم خودتو با آب سرد نگه دار تا من برسم :27:
اینتر بارسا رو بیخیال شین.
می خوام یکشنبه امضام رو آپ تو دیت کنم.:21:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 48 (46 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,