بهترین بازی گروهی که تا حالا بازی کردم :20:
Printable View
بهترین بازی گروهی که تا حالا بازی کردم :20:
بازی گیم پلی خوبی داره و خسته کننده نیست بخش اسمبل سلاح ها هم خیلی جالبه
ولی مشکل که خیلی داره اول که خیلی پشیمونم که چرا بلک باکس رو دانلود نکردم چون به هرحال ویدیو های بازی خیلی خیلی کیفیت پایینی دارند و واقعا به این بازی نمیخورند از یوبی بعید بود:13:
بعد اپدیت به 1.3 هم Yeti Fatal Error میده به من که با پاک کردن سیو مربوط به تنظیمات گرافیک درست میشه ولی وقتی میخوای گرافیک بازی رو ببری بالا باز هم همین ارور رو میده و اینجور که فهمیدم خیلی ها این مشکل رو دارند
قبل اپدیت هم که گرافیک بازی اصلا به dx11 نمیخورد و فقط الکی فریم پایینی داشت
من که فعلا دست از بازی کشیدم تا یه اپدیت برای رفع این مشکل ها بیاد
تو مرحله پاکستان (که صدای اذون شنیده میشه) ما 4 نفریم ولی باید 5 نفر رو هم زمان بکشیم چجوریه؟
دو نفر که به هم نزدیک هستند رو پیدا کن ( یا از یک ذاویه ای نگاه کن که پشت سر هم باشند )نقل قول:
وقتی یکیشون رو بزنی صحنه آهسته میشه و میتونی بعدی رو بدون اینکه مارک شده باشه بزنی
سلام دوستان چه طوری میشه با کینکت کنترل کرد بازی رو؟ من و داداشم هر چی گشتیم نتونستیم با کینکت کنترل کنیم. فقط تو قسمت extra نوشته kinnect: on فقط میشه off کرد.
ولی تریلری که دیدیم طرف اسلحه رو کانفیگ م یکرد با کینکت خیلی جالب.
توی مرحله زامبیا اونجا که باید اون چند نفر رابکشیم مخفیانه من همشونو باکمک یارام می کشم ولی او ن هواپیما حرکت می کنه ودوباره باید شروع کنم باید چکار کرد
هر چه سریع تر بهتره که به هواپیما شلیک کنینقل قول:
بیشتر توجه خودتو معطوف شلیک به هواپیما کردن بکن از سلاح های قوی تر استفاده کن
اونجا باید فقط مارک کنی رو طیاره و پشت هم پشت هم اونو بزنی تا بترکه...
خود بازی رو نمیشه با کینکت بازی کرد. فقط همون قسمت اسلحه ها کینکت کار می کنه.نقل قول:
من مرحله ی 5 بازی ام...حال میده...کم کم میرم...وار هوند خیلی باحاله...او ن روباته