سلام در مورد دیکود (decode) خب منظور همون رندر یا پردازش هست. چون اصولاً دستگاههای صوتی و تصویری از codeهای مختلف و انواع مختلف فایلها و پسوندها استفاده میکنند، واحدی که دردستگاهها در واقع این کدهای مختلف رو رمزگشایی میکنه، اصطلاحاً به decoder معروفه و عملی هم که انجام میده ازش به اسم دیکود یاد میشه. البته زیاد مسئله مهمی نیست.
در مورد پردازش صدا توسط واحدهای مختلف: اگر واقعاً بشه توسط پلیر یا نرم افزار مشخص کرد که پردازش صدا از طریق cpu یا مادربورد یا کارت اختصاصیه صوتی یا کارت گرافیک انجام بشه که خیلی عالیه. خیلی از مشکلات حل میشه. من این مطلب رو نمیدونستم.ممنون از اطلاع رسانی.
در مورد عصر ارتباط: خواهش میکنم :)
در مورد PCM: یه نگاهی مختصری بهش انداختم.تا اونجایی که فهمیدم یه نوع انتقال اطلاعات از بستر آنالوگ هست اما با ماهیت دیجیتال البته چیز جدیدی نیست و مربوط به 1937 میشه و همونطور که شما گفتید فکر نمیکنم تفاوت محسوسی رو در کیفیت بهمون بده اما در موارد خاص میتونه بعنوان یک مسیر، وظیفه انتقاله اطلاعات دیجیتال رو از بستر های معمولیه آنالوگ ( مثلاً کامپوننت یا کامپوزیت ) به عهده بگیره و احتمالاً در همه ----- ها هم این امکان وجود داره. چون ریسیور من هم با اینکه مربوط به 2003 هست بازهم این قسمت رو توی منوهاش داره.