نقل قول:
اتفاقا گفتم دوستمون از این جملات طنز امیز بگه که شاید طرفداران منچستر فشار دیشب را یادشون بره!!:دی
Printable View
نقل قول:
اتفاقا گفتم دوستمون از این جملات طنز امیز بگه که شاید طرفداران منچستر فشار دیشب را یادشون بره!!:دی
شما از طرفدار تیمی که بزرگترین افتخارش تو 8 فصل اخیر اروپا (با همین فصل فعلی) 4 بار رسیدن به مرحله یک هشتم و پس از اون حذف شدنه، چه انتظاری داری؟!:27: بنده خدا ها تو این سالها رنگ برد مقابل یه تیم قدر رو ندیده بودن که دیدند... حق دارند!...:27: حالا بذار حالا ایشون طنازی کنند،:46: مهم نیست...:31:نقل قول:
یاعلی:11:
:10:نقل قول:
جواب از این منطقی تر و قشنگ تر ؟!
کاش همه کنار تعصب و طرفدار بودن ، منطقم داشته باشن ! :46:
تو نظر سنجیه سایت رسمیه باشگاه از دیده هوادارا بهترین بازیکن تاریخ باشگاه انتخاب شد و بعد اون دنیس برگکمپ بود.نقل قول:
خوب مگه همین منچستر نبود چه قدر بکام رو تشویق کردن. آنری توی باشگاه آرسنال نقش خیلی مهمی داشته. شاید جزو 5 بازیکن برتر باشگاه باشه.
مطمعنن استقبال خوبی ازش میشه، شاید خیلی از هوادارا مثل خودم چندان دل خوشی ازش نداشته باشن ولی هیچکس منکر 8 سال زحمتی که برای باشگاه کشید نمیشه و 100 درصد استقبال خوبی ازش میشه امشب.
من با اینکه تیمی که طرفدارشم تیم مقابل آرسنال هستش ولی آرسنال رو به خاطر یه سری بازیکنان مثل آنری و دنیس برکمپ و... خیلی دوست داشتم. الان با اینکه تیم رقیب هستش ولی بازی های اونو نگاه می کنم و به جز بازی های رو در رو فرقی هم برام نمی کنه که ببره یا ببازه:31:نقل قول:
تو نظر سنجیه سایت رسمیه باشگاه از دیده هوادارا بهترین بازیکن تاریخ باشگاه انتخاب شد و بعد اون دنیس برگکمپ بود.
مطمعنن استقبال خوبی ازش میشه، شاید خیلی از هوادارا مثل خودم چندان دل خوشی ازش نداشته باشن ولی هیچکس منکر 8 سال زحمتی که برای باشگاه کشید نمیشه و 100 درصد استقبال خوبی ازش میشه امشب.
ولی آرسنال دیگه شاید توی تاریخش بازیکنی مثل آنری پیدا نکنه. امیدوارم امشب آرسنال فرهنگ خودشو نشون بده:20:
خب خب خب!یه مدت نبودم بحث بد جوری داغ شده!
من واقعا از بی اطلاعی بعضی دوستان متاسفم....در مورد ساخته شدن بازیکنان توی بارسا باید یه ذره اطلاعات آپ تو دیت بهتون بدم تا جای دیگه از این حرفا نزنین یه وقت!
ژاوی در تیم بارسا از اون اول بوده تا الان که بهترین پلی میکر و پاسور دنیا از نظر فیفا و یوفا و مردم هست.
مسی بهترین و تکنیکی ترین بازیکن جهان هم از 19 سالگی در بارسا ی فعلی بازی می کرده.(سرمایه گذاری رایکارد)
اینیستا که اصلا معلومه چیکاره ست توی بارسا و از کی اومده.
کیتا و توره هم که یادتون باشه که از دو سال پیش ساخته شدن.اونم توی بارسا.
والدس که دیگه سوتی نمیده و یکی از شاخ ترین دروازه باناست که اونم شکی توش نیست که از اون 6 سال پیش فکر کنم توی بارسا از تیم نوجوانان تا الان هنر نمایی میکنه.
و تا همین زلاتان و پیکه و مکسول و غیره که توی همین بارسا اسمی برای خودشون دست و پا کردن.
خواهشا با اطلاع حرف بزنین دوستان.از روی باد شکم که نمیشه که....!!!مستر پی سی فور لایف اون سال های ورودت نصفش غلطه.برو یوفا اطلاع کسب کن.
در مورد بازیکنای 40 سالتونم که باید اسکولز و گیگز و ون در سار رو نام برد.کدوم طرفداری سن بازیکناشو نمیشناسه!؟؟؟!!!
در ضمن شما اگه ژاوی و اینیستا و مسی رو از بارسا بگیری بارسا تموم نمیشه.بویان و پدرو و بارتا و پویول و غیره که جوان هم هستند جای اونا رو پر میکنن.مگه مسی و ژاوی کی بودن؟دو تا جوان که توی بارسا شدن لیونل مسی و ژاویر هرناندز.
بازم میگم دوستان من آدرس سایت های مختلف رو براتون میزارم تا اطلاعات کسب کنین و با اطلاعات موسخ حرف بزنین و توی بحث ها شرکت کنین تا بهتون کم لطفی نشه یه وقت ناراحت شین:
کد:www.uefa.com
کد:www.fcbarcelona.com
کد:www.fifa.com/en
fcbarcelona.cat.esکد:www.goal.com/en
و غیره
خواهشا با اطلاعات!
در ضمن من موندم که مثلا والنسیا چقدر تکنیک داره که شما میگی رونی و فرگوسنم برداری والنسیا و و مثلا گیگز هستن!؟؟؟
اگر سه تا بازیکن منچستر رو نام ببری به غیر از رونی که در 3 بازی پشت سر هم (با منبع موسخ عزیزان) معجزه آفریدن جایزه دارین.حالا بارسا خودتون هت تریکاشو تا همین دو هفته پیش دیدین.زلاتان تا همین 3 ماه پیش جای هیگواین و توی اسپانیا گرفته بود!دیگه ادامه ندم بهتره میترسم شما شرمتون بشه که الکی صحبت میکنین.
یا حق
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
در مورد بازی امشب آرسنال هم بگم که احتمال برد آرسنال زیاده ولی در کل با کمی تحلیل به این نتیجه میرسی که بازم بارسا توی امیریت حماسه می آفرینه....در ضمن دوست من کجای این جواب منطقیه؟آرسنال یکی از بهترین تیم های جهانه فقط بازیکن کم داره.پس حرف ونگر الکی نیست دوستان
1 نفر ندونه قکر میکنه تو این 8 فصل , منچستر 8 بار رسیده فینال و هر 8 بار هم قهرمان شده!!!نقل قول:
چرا فقط همین 8 فصل اخیر؟!
بذار 10 فصل اخیر منچستر را کامل یاداوری کنم:
2000: تو یک چهارم نهایی از رئال باختین و حذف شدین
2001: تو یک چهارم از همین بایرن باختین و حذف شدین
2002: تو نیمه نهایی از لورکوزن باختین و حذف شدین
2003: تو یک چهارم بازم به رئال باختین و حذف شدین
2004: تو دور دوم به پورتو باختین و حذف شدین
2005:تو دور دوم به میلان باختین و حذف شدین
2006: از دور مقدماتی هم بالا نیومدین
2007:نیمه نهایی به میلان باختین حذف شدین
2008: فینال یا چلسی تو پنالتی بردین و قهرمان شدین
2009: تو فینال به بارسا باختین
من نمیگم وضعیت بایرن تو این 10 فصل بهتر از منچستر بوده ولی
منچستر تو این 10 فصل 1 قهرمانی داره , بایرن هم همینطور
ضمنا به تلاشتون ادامه بدین اگه 1 بار دیگه قهرمان بشین و 2 بار دیگه هم نائب قهرمان , میتونید اسم تیمتون را هم ردیف اسم بایرن مونیخ ببینید:46:
چرا اینقدر از " حالا " استفاده میکنی حالا؟:دینقل قول:
حالا بذار حالا ایشون طنازی کنند،:46: مهم نیست...:31:
طنازی بیشتر هم اگه میخوای پست های خودت را تو همین تاپیک سرچ کن و لذت ببر:46:
علی یارت:46:نقل قول:
یاعلی:11:
اسم تاپیک فکر کنم نظر سنجی هست ! البته میگم فکر کنم !!!
سلام
تویه این تیما آرسنال...انشالله
یا علی
البته این بحث شما واسه چند وقت پیشه... اون موقع که رشته کلام دست ما بود، نیومدید جواب بدید، ولی به هر حال...نقل قول:
اولا من هیچ جای پی سی ورلد نگفتم که بارسا بازیکنی تو این چند سال اخیر از طریق تیم پایه اش چهره نکرده، راجع به چلسی گفتم ولی راجع به بارسلونا نه... (بحثی که من با وحیدگیم کردم راجع به تیم جوانان یک باشگاه بود...)
کیتا و توره از تیم جوانان بارسا که نیومدن و ساخته پرداخته بارسا باشن، زالاتان و پیکه و مکسول هم همینطور... منتها پیکه توی تیم جوانان بارسا بازی می کرد اما به طور مستقیم به تیم اصلی بارسا نرفت و بعد از پیوستن به منچستر و زاراگوسا (فکر کنم) به بارسا رفت... من واسه تمامی حرفام میتونم دلایل و لینک های مستند و معتبر بدم... اگر نصفه اون سال هایی که من گذاشتم غلطه، شما برای نمونه دو تا از اشتباه های من به زعم خودتون رو بزارید تا من هم با دلیل بهتون ثابت کنم که اشتباه می کنید...
اما بازیکن 40 ساله... اسکولز و گیگز که 40 سالشون نیست اولا... ثانیا جزء ترکیب ثابت منچستر نیستند... اما فندرسار... قبول 40 سالش هست... ولی شما بیا آمار همین 40 ساله رو با ویکتور والدز 28 سالتون نگاه کن... بعد از گذشت 32 هفته و بازی از لیگ برتر، فندرسار 25 گل دریافت کرده... اما والدز بعد از گذشت 29 هفته از لالیگا 18 گل خورده... این در حالی که طرفدارای بارسا ادعا می کنند بهترین دروازه بان و خط دفاع دنیا رو دارند... و نهایتا همه میدونن که سطح تیم ها و البته پریمیر لیگ از لالیگا خیلی بالاتره... ضمنا فرق پیر و جوون هم فهمیدیم کاملا...:27: پویول 31 ساله شد جوون! جالبه...
با یه مثال یه سوال می پرسم که بفهمید که اطلاعاتتون کاملا موسخه!!! این زالاتانی که تو بارسا شکوفا چرا قبل از ورودش به بارسا 50 60 گل واسه اینتر زده بود؟!!! واقعا چرا!!!!:31:
اولا که چمپیونز لیگا به اون چیزی که ما میشناسیمش از سال 92 شروع شد... این تغییر سیستم مسابقات باعث شد که سطح مسابقات حرفه ای تر بشه به طوری که هیچ تیمی نتونه دوبار پیاپی تو این 18 ساله قهرمان بشه و تیم هایی مثل ناتینگهام فارست از تیمی مثل چلسی بیشتر مقام نداشته باشه یا با تیمی مثل اینتر در عناوین قهرمانی برابر نباشه...نقل قول:
1 نفر ندونه قکر میکنه تو این 8 فصل , منچستر 8 بار رسیده فینال و هر 8 بار هم قهرمان شده!!!
چرا فقط همین 8 فصل اخیر؟!
بذار 10 فصل اخیر منچستر را کامل یاداوری کنم:
2000: تو یک چهارم نهایی از رئال باختین و حذف شدین
2001: تو یک چهارم از همین بایرن باختین و حذف شدین
2002: تو نیمه نهایی از لورکوزن باختین و حذف شدین
2003: تو یک چهارم بازم به رئال باختین و حذف شدین
2004: تو دور دوم به پورتو باختین و حذف شدین
2005:تو دور دوم به میلان باختین و حذف شدین
2006: از دور مقدماتی هم بالا نیومدین
2007:نیمه نهایی به میلان باختین حذف شدین
2008: فینال یا چلسی تو پنالتی بردین و قهرمان شدین
2009: تو فینال به بارسا باختین
من نمیگم وضعیت بایرن تو این 10 فصل بهتر از منچستر بوده ولی
منچستر تو این 10 فصل 1 قهرمانی داره , بایرن هم همینطور
ضمنا به تلاشتون ادامه بدین اگه 1 بار دیگه قهرمان بشین و 2 بار دیگه هم نائب قهرمان , میتونید اسم تیمتون را هم ردیف اسم بایرن مونیخ ببینید:46:
دوما اگه میگی تو ده سال اخیر منچستر از بایرن بهتر بوده، پس دیگه حرف حسابت چیه...:31: مگه من حرفی غیر از این زدم؟ من گفتم تو 8 سال اخیر که ما دو بار تا پای نیمه نهایی اومدیم و دو بار تا فینال، شما با امسال کلا 4 بار رسیدین به مرحله 1/8 .
سوما چطور موقع افتخارات منچستر که رسید، بزار در کوزه آبش رو بخور... اما واسه افتخارات بایرن...نقل قول:
قربون همتون:11:
یاعلی