سلام . من الان دارم این بازی رو با حجم 7 گیگ دانلود میکنم به نظر شما ارزشش رو داره؟:20:
Printable View
سلام . من الان دارم این بازی رو با حجم 7 گیگ دانلود میکنم به نظر شما ارزشش رو داره؟:20:
من هارد میرم ،پدرم دراومده!!!!نقل قول:
بله بازی بسیار زیبایی هست و اینکه روش های مختلفی در هر مرحله دارید که انجام بدید و البته یه نکته است که اسلحه در این بازی زیاد مفهوم نداره یعنی بیشتر باید بدون کشتن و صحبت کردن هر مرحله رو رد کنید.نقل قول:
يعني چي صحبت كردن :21:نقل قول:
صحبت مي كني مرحله رد ميشه :27:
سبك اين بازي چيه :31:
عزیز منظور از صحبت کردن با افراد هست تو بعضی مراحل که بسته به انتخاب شما یه سری واکنش ها و کار هایی روش مرحله رو عوض میکنه .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به پست اول مراجعه کنید!
حالا مي ارزه بگيريم؟:31:نقل قول:
نقل قول:
بستگی به خودت داره اگه از بازی که بیشتر دمو داره و داستانی خفن بید خوشت میاد بگیر البته محیط ها یش هم خوب کار شده و درگیری هایش هم جالبه
من بدی در این بازی نمی بینم خوب عکس هایی از بازی هست ببین بگیر ولی بازی مسخره ای نیست
باید بیشتر ببنی خودت چی چی خوشت میاد
بازی مصل فقط بکش نیست هم باید بکشی هم بعضی جاها باید بشینی که حرف برنی و کسی رو نکشی چون بکشی خیلی سختمی شه نمی تونی زنده بمونی
اینجوری بید دیگه:10:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
من الان نمی دونم کجای بازی هستی همون ماموریتی بیدی که می ری اداره پلیس باید با اون پسره که نشسته حرف بزنی من پسره رو راضی کردم که رام بده تو و دیگه کسی رو نزدمنقل قول:
ولی اگه از در پست پایین بری می ریزن می کشنت
حالا من نمی دونم تو کجا بازی بیدی:10:
احیانا دستت اسلحه نیستش...اگه هست بزار کنارنقل قول:
+
باز اگه نشد دید میزننت تو دستشویی و تو راهروی بالایی گوشه هاش دقت کنی دریچه ها و محفظه ها هستن که میتونی با کمک اونا بری بیرون از ساختمون
ببخشید ولی کسی جواب من رو نداد!نقل قول:
من اول یه نظری راجب بازی دادم گفتم ضعیفه الان بازی تمام شده حرفم رو پس میگیرم !: دی
نه عالی بود نه خیلی ضعیف!نکات منفیش آپشن هاش دیر آپدیت میشد طوری که من لول آخر از این آپشن ها استفاده کردم که خیلی نامردی بود!نکته منفی دیگش دیالوگهای زیاد و طولانی که خسته کننده میشد.و اینکه حالت سوم شخص اگر بود خیلی بهتر بود که نبود.
7/10 واسش بســه ..