بلخره بعد 3 ماه بهمون زنگ زدن واسه adsl اخه اشتباهی برگه ما را داده بودن سبزی فروشه !!
ولی اگه ترافیک شبانه رایگان داشت خوب بود بیشتر راضی می شدیم !!
Printable View
بلخره بعد 3 ماه بهمون زنگ زدن واسه adsl اخه اشتباهی برگه ما را داده بودن سبزی فروشه !!
ولی اگه ترافیک شبانه رایگان داشت خوب بود بیشتر راضی می شدیم !!
من تازه امروز پرداخت اينترنتي رو ديدم . كلي هم خوشحال شدم . الان اومدم اينجا ميبينم اينقدر دردسر داره دوباره نا اميد شدم . راستي شما شناسه پرداخت كننده رو چي نوشتيد . حتما بايد بريم خرازي؟؟؟:13:نقل قول:
من که رفتم مرکز خرازی فیش بانک رو واسه شارژ بدم از خانمِ پرسیدم شناسه پرداختو از کجا بیاریم گفت یا زنگ بزنید تا بهتون بدیم یا الان صبر کنید تا کدرو بدم بهتون.گفت کد رو هم نباید گم کنید!نقل قول:
من نمیدونم یعنی اینا اینقدر دسترسی به هیچی ندارن که اگه یه وقت کسی کدشو گم کنه دوباره بهش بدن!!!!!!!
شناسه پرداخت را باید از اپراتور سرویس دهنده بگیرید با این سریال مبلغ واریزی به بانک فقط به نام خودتون واریز میشه .من که شاتل دارن به این صورته
خيلي خوب مي شد اگه يه تاپيك جدا واسه اينترنت مخابرات گذاشته ميشد كه تمام مسائل و مشكلات بررسي ميشد:46:
سلام من حدود يك هفته است ياهو مسنجرم بالا نمياد از اينترنت مخابراتم سرويس ميگيرم كسي اين مشكلا داره؟؟:41:ممنون.
هر شرکتی یه سیستمی داره، این شناسه پرداختی که مخابرات میده واسه پرداخت آنلاینه ، اگه کسی بخواد بره بانک پول واریز کنه شناسه پرداخت نداره و هر دفعه باید بری ازشون فیش بگیری!!!!نقل قول:
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
من که همچین مشکلی ندارم:20:نقل قول:
نقل قول:
فیش مخابرات فرق می کنند .غیر از شماره حساب یه کد شناسه داره که این همون شناسه پرداخت.
والا نمی دونم.من که پرسیدمو گفتن باید شناسه پرداختو ما بهتون بدیم البته شناسه پرداخت آنلاینو، حالا یا حضوری یا با تلفن زدن!نقل قول:
به من که این جوری گفتنو شناسه پرداختو از خودشون گرفتم
دوستان سلام.
من حدود یکساله که از سرویس ADSL مخابرات خرازی دارم استفاده میکنم و تا الان مشکلی نبوده و قطعی ها هم فوقش یکی دو یاعته بوده. الان نزدیک 10 روزه که بصورت مداوم قطعی دارم. این پشتیبانی مخابرات "3387275" هم که هرچی تماس میگیرم کسی گوشی رو بر نمیداره!
هفته پیش از طریق یکی از مراکز پشتیبانیشون تماس گرفتن گفتن شما ADSLت قطعه گفتم آره گفت مشکل داریم سعی میکنیم تا عصر همون روز درستش کنیم. دوباره بعد 2 روز قطع شد. با اون مرکز که تماس میگیرم میگه شما باید با پشتیبانتون تماس بگیرید که اونم جواب نمیده.
حالا میخوام بدونم کسی هست که پیش شمارش 2270 باشه؟ و الان از ADSL مخابرات استفاده کنه؟
مودم رو ریست و دوباره کانفیگ هم کردم جواب نداد! من قبلا از Bridge استفاده میکردم حالا میخوام با PPOE تست کنم اطلاعات VPI-VCI رو ندارم یه جا هم میپرسه MTU چقدره ؟
در ضمن تو ساختن کانکشن --- مرحله ای که میپرسه آدرس آی پی بده چه آدرسی باید بدم؟
مودمم D-Link هست.
لطفا راهنمایی کنید. این سایت 311.ir هم ظاهرا دان شده. آدرس عوض شده؟