بسم الله الرحمان الرحیم
خداوندا ...
مرا واسطه عشق خود میان آدمیان کن ،تا آنجا که نفرت است عشق را ارزانی کنم ،آنجا که تقصیر وگناه است ببخشایم ، آنجا که تفرقه وجدایی است پیوند بزنم، آنجا که خطاست راستی را هدیه کنم، آنجا که شک است ایمان بدهم ، آنجا که نومید است امید شوم، آنجا که ظلمت است چراغی برافروزم، آنجا که غم است شادی به پا کنم
خداوندا...
باشد که بیشتر تسلی دهم تا تسلی یابم، در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن، در پی دوست داشتن باشم تا دوست داشته شدن، زیرا با دادن است که می گیریم، با فراموشی خویشتن است که خویشتن را می یابیم، با بخشیدن است که بخشوده می شویم، وبا مردن است که زنده می شویم
دوستان عزیز سلام.
خدا را شاکرم که به این تاپیک برخورد کردم و توفیقی شد برای اینکه بتونم با اندک سوادی که دارم ، با دوستان محترم و عزیزم کمی در رابطه با اینترنت اختلاط کنیم.
قبل از هر چیز عرض کنم که من یکی از کارمندان شرکت پیشگامان هستم و صرف نظر از اینکه کارمند پیشگامان هستم و فقط بعنوان یک مطلع کوچک از مشکلات اینترنت کشور با شما سخن گفته و امیدوارم با همه مشکلاتی که در عرصه ارائه اینترنت پر سرعت در کشور وجود داره ، بتونیم در یک فضای آمیخته با احترام متقابل و همانند انسانهای متمدن برای بهتر شدن شرایط ونیز برای ارتقاء سطح انتقاد پذیری و همینطور افزایش دانش و درک درست از شرایط فعلی جامعه با هم تعامل و تفاهم برقرار کنیم.
در ضمن این رو هم بگم که من وکیل مدافع شرکت نیستم . تاکید میکنم که وکیل مدافع نیستم و فقط بعنوان یک مطلع کوچک و همچنین یک دلسوز مایلم که در فضایی آمیخته با احترام مشکلات رو باهم بررسی و در جهت رفع اون مشکلات با کمک شما گرامیان بکوشیم.
خیلی عامیانه اگر بخوام بگم منظوریم اینه که با بی ادبی و خدای نکرده توهین ، هیچوقت هیچ مشکلی حل نمیشه.در جوامع متمدن و البته منطقی برای رفع یک نقیصه و یک مشکل ، اون مساله خاص رو با صاحبنظران و مسئولین مطرح میکنند و در یک تعامل خوب و منطقی در جهت رفع مشکل پیشنهاد داده و یا چاره اندیشی میکنند.
اما متاسفانه در ایران این تصور وجود داره که اگر خدای نکرده هر نقیصه ویا مشکلی اگر وجود داره خدای نکرده یا نیت و قصد تعمدی وجود داره ویا زبونم لال اون مجموعه و یا شخص دزده و دستش کجه.
من خواهشم اینه که قبل از اینکه بخواهیم شخصی و یا مجموعه ای رو متهم کنیم ( همونطوری که در اعتقادات ما تهمت زدن کار زشت ونکوهیده ایه و هر اتهامی بدون داشتن مدرک نوعی تهمت محسوب میشه) بهتره اول کمی منطقی تر به مسائل نگاه کنیم و در صورت وجود شبهه از افراد با اطلاع سئوال کنیم و در صورت محرز شدن گناه در مورد اون با اطمینان صحبت کنیم نه اینکه خدای نکرده فقط نیت صرفا اعتراض بدون منطق باشه.
من بعنوان یک برادر کوچکتر از شما خواهش میکنم که بدون اینکه نسبت به هم سوء ظن و یا پیش داوری داشته باشیم متمدانه و محترمانه باهم به بحث بنشینیم ، با پیشنهاد و انتقاد صحیح و دارای منطق در جهت رفع مشکلات موجود در هر بخشی که میتونه به اعتلای نام کشور عزیزمون بینجامه به هم کمک کنیم.
بطور مثال اگر شما خدای نا کرده با یکی از اعضای خانواده مشکلی داشته باشی ، بجای اینکه ایرادش رو به خودش گوشزد کنی تا برای رفعش تلاش کنه ، فقط پشت سرش فحش و نا سزا بدی که دردی دوا نمیشه . چه بسا اون شخص کارهای زشت خودش رو بخاطر اینکه هنوز ازش آگاه نشده ادامه بده.
ببخشید که خیلی طولانی شد. در فرصت مناسب خوشحال میشم که به تک تک شبهات شما بصورت اختصار جواب بدم . البته با این پیش فرض که شما اطمینان داشته باشید که نمیخوام از پیشگامان دفاع کنم و اینکه من در مورد پیشگامان صحبت نکنم و فقط مشکلات اینترنت کشور رو خدمتتون عرض کنم .
یا حق