روت نکردی؟ خوب در حالت عادی،اپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه...نقل قول:
بچه ها یه سوال دارم . واسه من خود گوشی پیغام ابدیت اندروید به 2.2 می ده . به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اگه روت کنی و اپدیت کنی بهتره!!(البته دستی اپدیت باید بکنی اونوقت!!)
روت نکردی؟ خوب در حالت عادی،اپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه...نقل قول:
بچه ها یه سوال دارم . واسه من خود گوشی پیغام ابدیت اندروید به 2.2 می ده . به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اگه روت کنی و اپدیت کنی بهتره!!(البته دستی اپدیت باید بکنی اونوقت!!)
اکولایزر موزیک پلیر گوشی کجاست ؟ :دی
ممکنه برنامه ی پلیر شما اکولایزر نداشته باشه!!نقل قول:
میتونید برنامه ای نصب کنین که اکولایزر داره...
موزیک پلیر خود htc این قابلیت رو نداره،من به شما پیشنهاد میکنم این پلیر رو دانلود کن،بهترینه به نظر من "powerAMP"نقل قول:
اقا شماره سریال گوشی من داخل سایت مخابرات ثبت نشده مشکلی ایجاد میکنه این
سیم کارت ایرانسل نمی شناسه
چه ریطی داره؟نقل قول:
اقا شماره سریال گوشی من داخل سایت مخابرات ثبت نشده مشکلی ایجاد میکنه این
احتمالا گوشی لاک هستش!
اقا من بدون روت ابدیت کردم . مشکلی برنخوردم . حالا می خام روت کنم . می شه یکم راهنماییم کنید ؟ چه امکاناتی با روت کردن بهم اضافه می شه ؟ اگه می خاید بگید که می تونی به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشی و اونا رو ادیت کنی که به درد من نمی خوره چون اصلا بلد نیستم :41:
یه سوال هم داشتم : می خام app رو sd نصب کنم . باید چه کار کنم ؟ باید app خاصی نصب کنم یا باید روت کنم ؟
چطوری انلاک کنم؟؟؟نقل قول:
ببین عزیز،شما اگه روت کنی،میشه admin گوشیت،یک سری برنامه ها و یک سری کارهای سیستمی میتونی انجام بدی،چند تا مثال سادش رو میزنم برات،میتونی فارسی کنی گوشیت رو،میتونی بدون اینکه بخواهی بری رو حالت air plane (واسه استفاده از مارکت"البته باید در هر 2صورت چیز چیز پی پی ان ان" داشته باشی") استفاده کنی،رام های مختلف نصب کنی،قابلیت های زیادی دارن،الان رام با سنس hd (که مال دیزایر hd ) هست رو واسه دیزایر پورت کردن،واقعا جالبه،مموریت رو پارتیشن بندی میکنی که بتونی به راحتی هر برنامه رو نصب کنی بدون نگرانی از پر شدن حافضه گوشی و...،اینا مهمترین هاش هستند از نظر من!!!!نقل قول:
شما اگه رام 2.2 شده،میتونی برنامه app2sd رو دانلود کنی نصب کنی،البته این رو بگم که باز هم مقداری کمی از برنامه رو حافظه گوشی میمونه!!!بدون روت هم این برنامه کار میکنه!!!
پست دوست بالایی کاملا تایید میشه در منورد روت کردن....شما میتونی روت نکنی!اگه با گوشیت مشکلی نداری واقعا نیاز نیست و این کاریه که بعضی میکنن،بعضی نمیکنن....ولی بعد از مدتی خودت کم کم روت میکنی چون بعضی برنامه ها و بازی ها هستن که رسمی نیستن برا اندو و تو مارکت نیستن و یا پولین و میخوای کرک شدش رو نصب کنی و از این چیزا...فعلا زیاد درگیر روت کردن نشو....هر وقت به چند تا مشکل خوردی و گفتن باید روت کنی،اونوقت خودتو درگیر روت بکن...!!!نقل قول:
اقا من بدون روت ابدیت کردم . مشکلی برنخوردم . حالا می خام روت کنم . می شه یکم راهنماییم کنید ؟ چه امکاناتی با روت کردن بهم اضافه می شه ؟ اگه می خاید بگید که می تونی به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشی و اونا رو ادیت کنی که به درد من نمی خوره چون اصلا بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال هم داشتم : می خام app رو sd نصب کنم . باید چه کار کنم ؟ باید app خاصی نصب کنم یا باید روت کنم ؟
باید ببینی که گوشیت لاک چه کمپانیی هستش!!نقل قول:
چطوری انلاک کنم؟؟؟
اگه لاک باشه،اسم اوپراتور اون بالاش نوشت همیشه...مثلا ورایزن،ای تی ان تی! تی موبایل و ...!!
اگه اینجوری بود و واقعا لاک بود،اونوقت یه شماره بهت میدم،باهاش تماس بگیر تو ساعات اداری،برات میگه باید چیکار کنی!البته میتونی ببری تو بازار که برات انلاک کنن..(خیلی باید بگردی تا کسی باشه که انلاک کنه!) ولی این رفیقمون تخصصش رو اندو هستش...