گاهی به مایکروسافت آفیس ۲۰۱۱ بتا برای مک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طی روزهای اخیر مایکروسافت ورژن بتای آفیس ۲۰۱۱ برای مک را منتشر کرد. هر کدام از برنامه ها User Interface مخصوص به خود را دارند. User Interface آن بهتر از آفیس ۲۰۰۸ در مک شده است و بسیار شبیه آفیس ۲۰۰۷ در ویندوز می باشد.
متاسفانه یک ضعف بزرگی در آفیس ۲۰۱۱ وجود دارد و آن هم Outlook است. به نظر می رسد که مایکروسافت کارایی را قربانی زیبایی کرده است. با وجود اینکه Outlook یکی از قدرتمندترین نرم افزار ها برای مدیریت ایمیل در Mac OS X است اما بعد از ۱۰ دقیقه استفاده از آن احساس خستگی می کنید. دلیلش هم می تواند این باشد که بسیاری از کارهایی که در ویندوز ساده بود در اینجا نیاز به کار بیشتری دارد.
علاوه بر این، از Right to Left نیز پشتیبانی نمی کند. اگر فارسی بنویسید حتی حروف به هم نمی چسبند. اما خبر خوش اینست که اگر یک فایل Word را که قبلا RTL ذخیره شده بوده را با آن باز کنید، شکل ظاهری صفحه به هم نمی ریزد. این موضوع نشان می دهد که این قابلیت را داراست ولی فعلا جایی برای تنظیمات توسط کاربر در آن تعبیه نشده است.
برای رهایی از این مشکل می توانید یک فایل RTL را با آن باز کنید و سپس محتوایش را پاک کنید تا بتوانید با ذخیره آن یک Word template برای خود داشته باشید.
من ، امید هستم ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!
حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!
در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!