[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Worth Playing هم Review بازی رو ساعاتی پیش منتشر کرد. WR امتیاز 8.5 از 10 رو داد.
Printable View
Worth Playing هم Review بازی رو ساعاتی پیش منتشر کرد. WR امتیاز 8.5 از 10 رو داد.
امتیازهای جدید:
Game Revolution 10/10
Destructoid 10/10
Telegraph 10/10
Joystiq 10/10
cooptimus 5/5
game revolution A+
gamevideos A+
techland 9.8/10
gamer365 9.5/10
Xbox360Achievements 9.4/10
Everyeye.it 9.3/10
Computer and Video Games 9.2/10
Eurogamer Italy 9/10
kombo.com:9/10
M2G:9/10
videogamezone.de 8.7/10
GON 4/5
خوب صبح با 12 تا نقد میانگینش تو متا 93 بود ولی الان با این امتیازهای فوق العاده که براش صادر شده فک کنم یه نمره هم بالا بیاد...(انتظار 92 تا 95 میره..)
من این بازیو دارم ولی نمیدونم چرا باهاش حال نمیکنم:41:
لطفا یکی راهنماییم کنه که از بازی خوشم بیاد:20:
با odstهم حال نمیکنم
یه چیزی بگید که حال کنم و بتونم بازیش کنم آخه هی بچه ها تعریفشو میکنن آدم دهنش آب میوفته:31:
پس هر ترفندی دارید بگید منم خوشم بیاد:31:
ممنونم
شما امتيازاتو ببين خودت تحريك ميشي باز ميشيني پاش . :31:
فكر كنم بتونم حدش بزنم چرا بدت مياد .
به خاطر اين نيست كه يكم رنگي پنگيه ؟؟ يعني از اون حالت جنگهايه خشونت آميزي كه من خودم خرابشم به دوره .
من خودم از سري Halo كلا بدم ميومد به همين دليلي كه گفتم . بعد نويد گفت بشين بازي كن حال ميده آخه من كلا 2 مين بازي كرده بودم . يكم بازي كردم Game Play ش گرفت منو . ديگه ولم نكرد تا Reach ...
دمت گرم.ولی به رنگی پنگی کاری ندارم.بازیش مثل نسخه ی اولشه.همون اسلحه ها و ............
البته منم زیاد بازیش نکردم و تو همون مرحله ی اول هستم
کلا نمیدونم چرا نمیتونم خودمو باهاش سازگار کنم
ترفند دیگه ای هست بگو
ترفندی نیست؟؟؟:31:
ادامه امتیازها :
mirror 10/10
gamer lounge 10/10
والا من به زور بازي كردم عاشقش شدم . منم همون يه مرحله بازي كرده بودم .نقل قول:
حالا به زور بازي كن شايد جواب داد:31:
دوستان به نظر شما من چرا ازين بازي خوشم نمياد؟!
خودمم موندم! آخه از سبكش كه نيست چون من از COD خيلي خوشم مياد(سبكشون يجوره ديگه؟ شوتر اول شخص؟) و همه ي نسخه هاش رو بازي كردم!حتي چند بار.
اما شما عزيزان كه هي ميگيد بازيش آخرشه و خيلي خوبه و چه باحاله ... من نميدونم چرا نتونستم فضاي بازي رو تحمل كنم:41:.
نكنه من يه بازيه ديگه رو خريدم؟! اما آخه همين هالو ريچ نوشته كه...
نقل قول:
ببین دوست عزیز علت اینکه شما و مخصوصا قشر کثیری از ما ایرانیها این بازی رو دوست نداریم اینه که فرم کلی بازی تخیلی هستش...هم نوع مردن دشمنا و هم نوع مبارزه و خودشم با اینکه بازی +18 هستش ولی خشونت آنچنانی نداره(چیزی که ما ایرانیها عاشقشیم)
خیلی هم نمیخواد به سمت واقع گرایانه بودن بره....پریدنش متفاوته....دوییدنش...تفنگ دشمنا.......
خیلی ها از بازی با توضیحات بالا خوششون نمیاد....... .
ولی در عوض این چی داره؟؟وقتی شما COD بازی می کنی با اینکه اول شخصه ولی نمیتونی همینطوری بری قلب دشمن و بزنیشون و باید کمی بزنی بعد کمی از دشمن دور شی..ولی halo قشنگیش به همینه که بپر وسط دشمنا و با استفاده از تواناییت یا قدرتهای تخیلی بازی دشمنها رو نابود کن.....
علاوه بر اون تو بازی مثه gears یا COD شما آزادی عمل نداری ولی اینجا هر طور که بخوای میتونی بازی رو تموم کنی و این هم خودش امتیاز بزرگیه....... .
تونستم منظورمو برسونم؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزيز حرفت كاملا درسته چه راجب اون فضاي تخيلي و ارتباط برقرار نكردن من و چه راجب اون خشونتي كه مثال زدي.نقل قول:
اما اون مبارزه اي كه گفتي رو من اونطور مثل COD بيشتر ميپسندم.
هرچند اين بازي هم سبك خودش رو داره و علاقه مندان خودش رو.
با تشكر:11: