دوست عزیز نیت بنده مقایسه نبودنقل قول:
فقط میخواستم بگم اگر فکر میکنین trumotion خیلی براتون مهمه (مثلا برای بازی اگر میخواید) ال سی دی رو بیخیال شید
معذرت میخوام که بد گفتم :11:
Printable View
دوست عزیز نیت بنده مقایسه نبودنقل قول:
فقط میخواستم بگم اگر فکر میکنین trumotion خیلی براتون مهمه (مثلا برای بازی اگر میخواید) ال سی دی رو بیخیال شید
معذرت میخوام که بد گفتم :11:
lh900 جنس خوبی بوده جمعش کردن!! :rolleye:نقل قول:
راستی من رفتم نمایندگی lg تصویر sl800 نسبت به lh700 یکم مات بود...فروشنده میگفت بخاطر محافظیه که sl800 داره! (مگه اینا همشون محافظ ندارن؟!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یه مدل lh600 هم جدیدا اومده که مشخصاتش مثل lh700 اما باباندهای قویتر..
منظورتون اینه که بود و نبودش یرای بازی یکیه؟!؟!نقل قول:
مثلا بین sl800 (تروموشن 200) و lh700 (تروموشن100) برای بازی فرقی نیست؟! :eh:
نه عزیز من منظورم کاملا واضحه یعنی اگر واسه بازی میخواید اصلا چرا پلاسما نمی خریدنقل قول:
بهتره این بحث هم ادامه پیدا نکنه چون مربوط به این تاپیک نمیشه:10:
همشون محافظ دارند.من نمیدونم اینایی که توی نمایندگی کار می کنند و چیزی بلد نیستند مگه مجبورند جواب بدند که فقط چرت و پرت تحویل آدم میدند.نقل قول:
یه مطلبی بگم که ربطی به تاپیک نداره ولی حالا که حرفش شد باید بگم(تو گلوم گیر کرده)
یسری رفتم نمایندگی پاناسونیک از اون شخصی که در مورد تلویزیون ها توضیح میداد دو سه تا سوال درست و حسابی پرسیدم بیچاره رفت کاتالوگ رو آورد از روش واسم خوند.
یبار هم توی نمایندگی سامسونگ از یکی همینجوری دو سه تا سوال پرسیدم یارو هی یواش یواش عقب عقب میرفت،یهو بخودم اومدم دیدم یارو غیبش زده.
یبار هم تو نمایندگی ال جی همین اتفاق افتاد و بیچاره مغازه داره گفت حقیقتش من تازه اومدم توی این کار اطلاعاتم کامل نیست.(دلم بحالش سوخت)
یسری تو نمایندگی جی وی سی در مورد یکی از پلیرهاشون سوال کردم یارو گفت این پلیر هر چی که تو فکر کنی پخش می کنه.
این حرفارو زدم که فقط بگم توی نمایندگی های ایران چه خبره.متاسفانه اطلاعات فروشنده ها بسییار پایینه و در حد همون کاتالوگ هایی که میدن دستشون.
خیلی به ندرت افرادی پیدا میشند که واقعا توی این زمینه ها سر رشته دارند.و می تونند جوابتون روکامل و بدون دوز و کلک بدهند.
حالا که اینو گفتی منم اینو بگم که خودتونو نگاه نکنید من خودم تو نمایندگی ال جی یه وقتا میرم خود مردم هم خیلی میبخشیدا...
اصلا اگر بخوای براشون درست حسابی توضیح بدی خیلی متوجه نمیشن تازه شاید فکر کنن شما دارین حرفای قلمبه میزنید که خدای نکرده...
اینم بگم که همه اینجوری نیستن :46:
دوستان قیمت hl700 داخل تهران با گرانتی اصلی با سینما وبدون سینما کسی قیمت داره؟؟خواهشن زود جواب بدید
همه دوستان چرا دارن میرن دنبالLH700 .
اگرLCD خوب می خواهید بخرید یا SL800 یا LH500چون LH700به گرد پایه LH500هم نمیرسه .
آخه كيفيت تصوير SL800 وجدانا يه نمه كمتر نيست نسبت به ال اچ 70؟؟نقل قول:
منم با این دوستمون موافقم :46:
نقل قول:
حدود 1750 با سینما . کیفیت تصویر خوبی داره.