سلام به هم استانيهاي عزيز
ميخواستم بپرسم كه از دوستان، افرادي كه از ADSL مخابرات سرويس گرفتن، از سرعت راضي هستن؟
Printable View
سلام به هم استانيهاي عزيز
ميخواستم بپرسم كه از دوستان، افرادي كه از ADSL مخابرات سرويس گرفتن، از سرعت راضي هستن؟
اگه صفحات این تاپیک رو بخونید به جواب میرسید.ولی من خلاصه رو میگم.اگه کار دانلود زیاد دارید،نه.خوب نیست.چون قراره هفته ای دو گیگ محدودیت دانلود بزارن.ولی اگه کارتون وبگردی و دانلود سبکه،بهترین گزینه براتون همین ای دی اس ال مخابراته.مزایایی که داره اینه که هزینه ی رانژه نداره.پولش میاد روی قبض دو ماه بعد،مودمی که پشتیبانی می کنند متنوعه.مودم های خودشون ارزونترین توی بازه فعلیه.ولی اگه کارتون دانلود حجیمه،دست نگه دارید اگه عجله ای ندارید تا ببینید بالاخره مخابرات می خواد تکلیف محدودیت ها رو چی بکنه چون هنوز هم دارند روش کار می کنند و وضعیتش مشخص نیست.
سلامنقل قول:
دوست عزیز از روزی که من این سرویس شاتل رو گرفتم نه قطعیشو دیدم و ن کاهش سرعت دانلود من معمولا سرعتو از task manager ویندوز چک می کنم و موقع دانلود هیچ نوسانی مشاهده نمیشه انگار گراف با خطکش کشیده شده!!
با کمال تعجب شبها هم سرعت همونه که تور روز هست
من چون خیلی دانلودکار نیستم 3گیگ برام کافی هست البته جدیداً شبا اساسی دانلود میزنم:31:
به هرصورت امیدوارم شرکتهای دیگه هم به همدان بیان تا با رقابتی که بینشون هست سرویس بهتر و ارزونتری ارایه بدن.
موفق باشید
اینم تست امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 256 اینترنت مخابرات شهر همدان
محدوديت 2 گيگ برای مخابرات چرت و پرت بود الان از جمعه که رفتم مسافرت تا حالا 8.5 گيگ دانلود کردم
تو حدود 92 ساعت که به عبارتی ساعتی 94 مگ ميشه
از اين بيشتر هم ميشه چون من فقط با تورنت دانلود کردم لينک مستقيم از اين هم بيشتر ميشه
شما مطمئنی؟ کس دیگه ای هم بیشتر 2 گیگ تو این هفنه دان کرده؟ من که ترسیدم دانلود کنم وسط هفته قطع بشه دستمون بمونه تو پوست گردو!نقل قول:
256 مخابرات امشب:
اگه چرت گفته باشن که مایه ی خوشحالی همه است.خدا کنه اینطوری باشه.:)
منم تقریبا نزدیک 6 گیگ گرفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم. حتی از پشتیبانی هم پرسیدم گفت چنین مساله ای وجود نداره
خيالت تخت چرت گفتننقل قول:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
ترافيک من بيشتر از اين بوده و حدود 14 گيگ بوده چون تورنت سند هم دارهنقل قول:
مخابرات 256 امروز
البته نسبت به قبل نوسان سرعت خیلی بیشتر شده! من چند مرتبه زنگ زدم اعتراض کردم دوستان دیگه هم بهتره به پشتیبانی زنگ بزنید و اعتراض کنید شاید این نوسان کمتر بشه