خیلی متشکرم
واقعا ببخشید که اینقدر سوال می پرسم :10:
جدیدا متوجه شدم سیستم عامل لینوکس با کارت گرافیک های Nvidia و در مرحله دوم با ATI سازگار تره .
و UBUNTU 9.10 کارت SIS رو نشناخت
لپ تاپ خوبی زیر 700 هزار تومان با گرافیک Nvidia یا ATI میشناسید ؟
خیلی متشکرم
واقعا ببخشید که اینقدر سوال می پرسم :10:
جدیدا متوجه شدم سیستم عامل لینوکس با کارت گرافیک های Nvidia و در مرحله دوم با ATI سازگار تره .
و UBUNTU 9.10 کارت SIS رو نشناخت
لپ تاپ خوبی زیر 700 هزار تومان با گرافیک Nvidia یا ATI میشناسید ؟
هرچی مدل بود که بهت گفتم!نقل قول:
همون مدل acer که گفتم هست.
اگر بیشتر هزینه کنی asus k50 مدل خوبیه.
دیگه هم مدل خاص و معتبری در بازار که بخوام اسم ببرم نیست
hp probook ها هم هستن که گرافیک اینتل دارن و هم قیمت asus k50 هست ولی خرید k50 منطقی تر هست
خیلی متشکرمنقل قول:
K50 هم مدل جالبیه ... ولی 4 نوع داره AB , IN , IJ , C
اگه ممکنه Spec این مدل رو که توی ایران هست بدین
نمایندگی ASUS توی ایران کجاست ؟ سایتشونو میشه بدین ؟
سازگارتر و غیرسازگار نداریم تو هسته لینوکس اوبونتو درایورهای گرافیکهای معروف و محبوب بصورت پیش فرض وجود داره اما چون گرافیکهای sis کم استفاده شدند درایور اونو قرار ندادهنقل قول:
باید از سایت sis دانلود کنی و بعد نصب کنی،امیدوارم فقط نصبشو بلد باشی!!!
درایورهای گرافیکهای 630و660 و 730و740 برای لینوکس تو سایتش وجود دارهکد:http://www.sis.com/download/
البته باید اینو بگم که درایورهای NVIDIA به مراتب قویتر از درایورهای ATI برای لینوکس هستند . من به کسانی که لینوکس کار میکنن شدیدا توصیه میکنم NVIDIA بگیرند.نقل قول:
الان مثلا با اومدن xorg جدید برای سیستم عامل لینوکس هنوز ati درایور هماهنگ با این xorg رو نداده .
شما اگه یه تحقیقی تو سایتهای لینوکسی بکنین و عملی هم خودتون تست کنین متوجه این قضیه میشید .
در مورد sis حرقتون درسته کاملا
1.درایور گرافیک های intel چطور ؟ چون بیش تر چیزایی که پیدا کردم کارت گرافیک intel داشتننقل قول:
2.چه مدل هایی رو با گرافیک Nvidia تا 700 هزار تومان پیشنهاد میدین ؟
متشکرم
1- بله گرافیک های اینتل هم سازگاری خیلی خوبی دارند مخصوصا با اوبونتو 9.10نقل قول:
2- این مدل از asus
ASUS X8AIN
Dual Core Processor T4200 : (2.0 GHz FSB 800, 1M)
4GB DDRII 800MHz (Dual Channel)
500GB
NVIDIA® GeForce® G102M, with 512MB VRAM
14" (1366x768) LED Backlight
750 گارانتی سازگار
خیلی متشکرمنقل قول:
این مدل Asus با مانیتور 15 به بالا هم با قیمت مشابه موجوده ؟
ببين رستمياني جان شما ميدوني چه جوري هستي؟
مثل اون كسي ميمونه كه يه غذاي خوب براش ميارن بعد ميگه ،ميشه اين غذا رو به جاي گوشت مرغ با گوشت گوساله و بجاي سبزيهاي توش سيب زميني باشه!!!!!
شما ميخواي هرچي تو ذهنت برات سوال ايجاد ميشه بپرسي،اصلا كاري نداري كه اصلا خودت بلدي،بلد نيستي؟ هست نيست ، فقط مي پرسي!!!
از توجه شما خیلی متشکرمنقل قول:
قسمت اول حرفتون درسته. چون مدل ها خیلی زیادن فکر می کنم شاید مدلی با این مشخصات هم باشه. برای همین می پرسم
الآنم تقریبا به نتیجه رسیدم.
ولی اینجوری هم نیست که همش بپرسم.
من تهران نیستم که ببینم چه مدل هایی تو بازار هست.مدل هایی هم که تو سایت سازنده هست مشخصاتش با چیزی که اینجا میاد فرق می کنه.
مشکل من اینه :31:
فکر می کنم آخرش باید چشمامو ببندم و یکیشونو بخرم... آخه خیلی تنوعشون زیاده !