توی همه فروم های خارجی و بررسی سایت ها بحث شده که LEDهای سری 7 سامسونگ یک پسرفت بودند و کیفیتشون نسبت به LCD ها پایین تره
اما این مشکل در LEDهای 8500 برطرف شده. این ال ای دی ها گرون هستند و هنوز به طور عمده وارد بازار نضده اند.
Printable View
توی همه فروم های خارجی و بررسی سایت ها بحث شده که LEDهای سری 7 سامسونگ یک پسرفت بودند و کیفیتشون نسبت به LCD ها پایین تره
اما این مشکل در LEDهای 8500 برطرف شده. این ال ای دی ها گرون هستند و هنوز به طور عمده وارد بازار نضده اند.
:13:اصلاً همچین چیزی نیست، شما کجا دیدی بگو ما هم ببنیم. البته در این سری 8500 یکی بهترین Led ها که چه عرض کنم یکی از بهترین تلویزیونهای موجوده شکی نیست.نقل قول:
خیلی جالبه ! من خودم 40B7000 سامی دارم ولی همچین موردی رو توش ندیدم ! شما طوری می فرمایید انگار دارید یک LCD CCFL Backlight درجه 3 تولید 2 سال پیش رو با آخرین نسل خانواده KURO مقایسه می کنید !نقل قول:
پنلی که شما تست کردید یا کالیبره نبوده یا کلا مشکل داشته ! این مشکل رنگ آبی در زمینه سفید برای خود من خیلی جالب هستش !
خیلی از وب سایت های معتبر رویو HDTV این دو مدل رو با هم مقایسه کردند ، تو بعضی از رویوها کیفیت تصویر B690 بهتر تعبیر شده و در برخی دیگر B7000 و تقریبا در همه رویوها روی هم رفته ( با توجه به تمامی فاکتورها ) B7000 امتیازهای بهتری گرفته . ولی تفاوت کیفیت تصویر بین این دو مدل به هیچ وجه اینقدر متفاوت نیست که شما می فرمایید !
دقيقا همينطوره. اين LED ها وسط LCD هاي سري قبليشون جزو پديده هاي نا مرغوب حساب شدندنقل قول:
دوست عزیز من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم که توی چنتا نمایندگی دیدم.فقط همین.در ضمن این موضوع رو هم باید عرض کنم که زمانی که این دو تا مدل کنار هم هستن تفاوتشون کاملا مشخصه وگرنه توی خونه شاید شما اصلا متوجه نشید،بهرحال چون من یخورده سر این موضوع حساس شده بودم خیلی تو ذوقم می خورد و به چشم میومد.نقل قول:
سلام دوستان عزیز.من امروز عصر قراره با بودجه 2200000 تومانی به بازار برم و یه ال سی دی بخرم ولی متاسفانه هنوز انتخاب قطعی نکردم.اول تصمیم قطعی گرفتم یه سامسونگ 46b670 به قیمت 2160000 تومان بخرم بعد با خواندن نظریات دوستان عزیز به شک افتادم که شاید بهتر باشه پلاسما بخرم.تمام اطلاعات و اختلافات بین ال سی دی و پلاسما رو هم مطالعه کردم و هنوز نتونستم تصمیم بگیرم و در وضعیت خیلی بدی قرار گرفتم.من خودم بیشتر نظرم رو پلاسما هست و از شما عزیزان عاجزانه میخوام خیلی سریع جواب بدین لطفا:
1-اولا به طور خلاصه و در یک کلام پلاسما یا ال سی دی؟در واقع مشکل اصلی من اینه که امکانات پلاسما برای پخش تصاویر دیجیتال و بلوری و ...که در آینده بیشتر رو بورس میان(خودتون بهتر میدونین)و پورتهای ورودی و ....ضعیفتر از ال سی دی هست؟مهمترین فاکتور برای من این هست که بعدا با وجود تکنولوژی های جدیدی که دستگاههای پخش دارن تلوزیونم مشکلی در ارتباط با اونها نداشته باشه.
2-اگر نظر شما در مورد پلاسما مساعد هست لطفا بگین سامسونگ بخرم یا پاناسونیک؟
واقعا خیلی خیلی زیاد ممنون مسشم اگه زود جواب بدین:19:
دوستان لطفا جواب بدین .بین اینا کدومو بگیرم:
Sam 50B690
Pana G10
Pana V10
Sony 46w550
دوستان لطفا راهنمای کنید.کدوم رو پیشنهاد میدین؟:
Sam 50B690 plasma
Sam 46B670 lcd
Pana G10 ya v10
Sony 46w550
دوست عزیز سوالت رو باید تو آدرس زیر مطرح کنی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=33
اینجا فقط مقایسه کلی بین پنل های تصویر است
پنقل قول:
فکر کنم منظورت پلاسما 50b650 باشه چون lcd 50 نداریم! گرچه بهنطر من بهترین انتخاب در پلاسما پاناسونیک و در lcd سامسونگ هستش ! ولی به نظر من نسبت به امکانات و سایز در محدوده 2000000 تومان بهترین انتخاب 50B650 سامسونگ هست:11: