D: !!! اين علي خيلي مايه داره !!! توي همه ي بازي ها انواع بريموم هاش رو ميخره !!!ما رو باش كه يه اكنت ربيد شر هم نداريم !!! اكه مجانيه به ما هم بده !!!
Printable View
D: !!! اين علي خيلي مايه داره !!! توي همه ي بازي ها انواع بريموم هاش رو ميخره !!!ما رو باش كه يه اكنت ربيد شر هم نداريم !!! اكه مجانيه به ما هم بده !!!
خوب مردک میگفتم افغانی هستیم خوبه؟!×!نقل قول:
همون بهتر که فرستاده نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من مطمئنم این لباس ها یه چیزیش هست !
خوب اینم اینگلیسی بگو من تلاش میکنم که پست بزنم تو فرومش
خوب اینو بزن:
question: does costume closes has any benefits in game play?
بی اف میخوای چی کار! پولت زیادی کرده؟
پس قرار بزار میریم میدزدیمش با خونشون!نقل قول:
نمي دونم جشه !!! به سرور كانكت نميشه ... توي تويترش هم خبري از داون شدن نزده !!! فكر كنم رسما ايران رو بستن !!! D:
اولا من به جز shaiya دیگه به هیچی خرج نکردمنقل قول:
اونم 8 ماه بازی کردم و 30 تومن خرجش کردم زیاده ؟
تو این بازی عمرا من bf بخرم 5 تومن اخه واسه چی ؟ :2:
نقل قول:
شما 55 تومن میدی به اینترنت 9 تومن رپید 4 تومن پی پی ان
یا من که فقط 12 تومن پول اینترنت :31:
کی پولداره ؟
حالا معلوم نیست تو خیابون ولیعصر چند میلیارد زمین داره :دی
من میگم بریم این داریوش رو بدزدیم باز زمیناش :دی
راستی پول نفت کجا میره ؟ lol
اینطور موقع ها یه بار از بازی خارج شین و دوباره وصل شونقل قول:
یا نیم ساعت دیه امتحان کن
واسه من مشکلی هست گاها اصلا تو بازی نمیره مگر اینکه دوباره کاکنت بشم !!! ...
از همین الان اظهار میدارم که بنده در اولین فرصت انگشت اشاره دست راست در چم چپ جنابعالی فرو خواهم کرد اونم 3 بار!!نقل قول:
شما 55 تومن میدی به اینترنت 9 تومن رپید 4 تومن پی پی ان
یا من که فقط 12 تومن پول اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی پولداره ؟
حالا معلوم نیست تو خیابون ولیعصر چند میلیارد زمین داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم بریم این داریوش رو بدزدیم باز زمیناش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مردک ADSL رو که مجبور بودم هیچی!
حرف در نیار رپید شر رو 7.5 چوق گرفتم اونم چون ADSL نامحدود گرفتم وگرنه عمرا از این پولا نمیدادم
اون پی وی! هم که سرعتاشون اوت بود ندادم
حالا کی پول میده؟ من یا بعضی ها که 30 چوق وجه رایج مملکت رو خرج ... میکنن؟
ببين اين جا رو !!! سرور هايي رو كه بوكمارك مي كني رو اين جا مي توني ببيني !!! خيلي خوبه ! ديكه از شر Kick for High ping خلاص ميشي !!! البته توصيه ي اخلاقي هم اين كه هر از كاهي يه دو سه تا سرور جديد اضافه كن !!! جون بعدا اكه اين Full بود بتوي بري توي بعدي !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفامو جدی مگیرید