یکی بهم بگه چجوری دوئل کنم!:41:عجب گیری افتادیم به خدا!!!دیگه نزدیکه موس رو بشکونم!:18:هرکاری میکنم دست یارو تکون نمیخوره!!!:19:جان خودتون اگه بلدید قشنگ توضیح بدید!:10:
Printable View
یکی بهم بگه چجوری دوئل کنم!:41:عجب گیری افتادیم به خدا!!!دیگه نزدیکه موس رو بشکونم!:18:هرکاری میکنم دست یارو تکون نمیخوره!!!:19:جان خودتون اگه بلدید قشنگ توضیح بدید!:10:
ببین عزیز.دستت کنار تفنگ باشه کنار ماشه تفنگ خودتو بذار جاش باید تفنگ رو با حرکت ماوس دربیاری با کلیک چپ شلیک کنی.الان که دارم اینو مینویسم خودم الان یاد گرفتم.خداییش عرقمو در آورد.نقل قول:
آقا ما دیروز بازی رو گرفتیم و تا 3 ساعت 4 تا چپتر رو رفتیم... بدک نیست بازی... خیلی عالی هم نیست ولی از خیلی بازی های الانی بهتره... یه عیبی داره شخصیت هایفرعی مثل هتیکر کش ها که باید بکشی هم شکل هم هستن!
خداییش گرافیک حال میکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس که خیلی تیره است!
مناظر بهتر از این هم میشد پیدا کرد.
جالب اینکه من توی دوئل ها همش به 1 نقطه مشخص از بدن دشمن میزدم:دي
چون نشانه از وسط پاش شروع به بالا اومدن میکرد :دي
من پدر موس رو در آوردم دست یارو تکون نخورد. شما میگی با تکونش اسلحه رو در بیار؟!!!:13:نقل قول:
عزیز شما دستت رو ماشه باشه تفنگ رو باید با حرکت ماوس دربیاری خودتو بذار جاش چجوری تفنگ در میاری اونجوری دربیارنقل قول:
اگه با تکون دادن موس دست تکون نخورد بازی قاط زده.نقل قول:
یکی از بچه ها میگفت alt+tab رو بزنی بیای بیرون و دوباره بری توی بازی درست میشه.
البته من خودم این مشکل رو نداشتم.
آقا اون قسمتی که توی لول 2 کشتی میاد با چند تا آدم. آدمارو که میزنی باید چیکار کنی؟؟؟
میرم سمت کشتی میگه برادرتو تنها نزار:31:بهدش برادر میمیره.نمیرم یه چیز دیگه میگه که من نمیفهمم چی میگه.نمیدوونم میگه آدمارو نگه دار یا........؟؟؟
خلاصه 100 بار ای یتیکرو رفتم هردفعه یه چیزی میگه :wac:
کسی میدونه باید چیکار کنم وقتی کشتی از دور میاد؟؟؟!:19: