سلام.
یه سوال.
درسته دوربین این گوشی با اینکه 8 هست اما کیفیتش از 5 جت کمتره ؟
و درسته که عکساش نویز دارن ؟
سلام.
یه سوال.
کیفیتش تو 8 مگاپیکسلی ها کمتره چون نویزش زیاده......:41:نقل قول:
یعنی از 5 سامسونگ جت هم پایین تره ؟نقل قول:
ببینید یه عکس از چند لحاظ بررسی میشه، مثلا رزلوشن، نویز، ترکیب رنگ و....نقل قول:
یعنی از 5 سامسونگ جت هم پایین تره ؟
ویوتی اسمارت فقط نویزش از جت بیشتره.....در کل جت بهتره چون عکس نویز دار رو کسی نمی پسنده.....اگه دنبال 8 خوب میگردید، برید سراغ رنوار....
مرسی که پاسخ میدید.
آخه من گوشی می خوام که تاچش خوب باشه(مثل ویوتی 2) و مولتی تاچ با کیفیت خوب باشه و دوربینش خوب باشه.
رنوار دوربینش خوبه اما اینترفیسو تاچش به پای ویوتی 2 نمیرسه.
می دونم اینجا جاش نیست اما ارینا چطوره ؟
ارینا بگیر خیالت تخت!
کاملا قدرت رقابت با جت رو داره.
همون چیزی هست که میخوای
شما ویوتی 2 بگیر به نظر من
ببین هنوز هیچ کس این گوشیو نگرفته و همه از رو یه ریویو میگن دوربینش بده ... از کجا معلوم شاید درست شده باشه تو ورژن نهایی
شما بگیرشو به شبهات پایان بده :دی
به احتمال زیاد دوربینش نباید بد باشه ... حداقل از آرنا بهتره ... ولی اگه میخای از دوربین خیالت راحت باشه جت بگیر
نه دیگه دوربین ویوتی اسمارت از جت بهتره
اشنایدر رو دست كم نگیرین:دی
ای بابا
منم نظرم رو ویوتی 2 هست....با قیمت 370 (شایدم کمتر شده!) خیلی میرزه.....
دوربین رو من تخصصی بهش گیر دادم وگرنه در حالت عادی عکسهاش خیلی خوبه.....ما هم به این چیزا توجه نمی کنیم تو عکس های عادی چون هیچ موقع عکس رو زوم 100 درصد نمی کنیم....شما این عکس رو از ویوتی 2 به صورت عادی (بدون زوم صد در صد) با رزولوشن مثلا 1024 در 768 ببین، واقعا بی کیفیته؟!
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-gc900-viewty-smart-review/camera/gsmarena_009.jpg
اینم یه عکس و توضیح از تست استرس ویوتی اسمارت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
At the beach we deliberately dropped the phone several times in the sand and water, which he passed with honor