من جواب رو به نشانه ی اعتراض زدم : یک حیوان است !!!:31::18:نقل قول:
البته اونهایی که اسمشون محسن هست ببخشند !! :20:
Printable View
من جواب رو به نشانه ی اعتراض زدم : یک حیوان است !!!:31::18:نقل قول:
البته اونهایی که اسمشون محسن هست ببخشند !! :20:
سلام !نقل قول:
متاسفانه تو شهر ما این دستگاه هاشون تموم شده ! بستگی به شهر شما داره ! خیلی راحت میدن ! ولی فکر نکنم دستگاهی مونده باشه ! ماشالله الان همه جا پر شده از موبایل فروشی و الان سوپرمارکتی ها هم از اون دستگاه استفاده می کنند !! :31:
باز برو بپرس از یکی از شعبه هاش ! من رفتم اسم نوشتم ! 180 نفر قبل من هستن !:18:
*** راستی بانک صادرات هم جدیدا داره کارت شارژ میده ! از اول مهر !
بانك صادرات چطوري كارت شارژ ميده؟نقل قول:
با خودپردازه؟
دستگاشو ميده؟
تو سايت همره اول اضافه ميشه؟
.................؟:23:
بانک صادرات از اول مهر ! تو دستگاه های POS می خواد کارت شارژ ایرانسل و همراه اول بده ! 2000 تومانی تو لیست دستگاه هستش ولی نمی دونم می خواد بده یا نه ! :31: این پسر خاله ی ما تو بانک صادرات میشه ! من نفر اول تو زنجان ثبت نام کردم واسه این دستگاه ها ! یک روزه تموم شده بود !!!! دستگاه اومده الان ! اول مهر می خواد بیاد و برنامه بزنه بهش که کارت شارژ بده !:31: اونی که اومد و نصب کرد گفت 2000 تومانی هم می خواد بده ! دیگه نمی دونم راست گفته یا دروغ !:11:نقل قول:
باز يه كم از اين همراه اول تعريف كرديم:33: خودشو گرفت
از امروز صبح با هيچ بانكي شارژ نميده
يعني ميره تو سايت بانك پولو كم مي كنه بعد كه ميخواد برگرده به سايت همراه اول خراب ميكنه:angry:
كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره يا فقط مال منه:jealous:
نه من این مشکل رو ندارم !نقل قول:
خیلی راحت کارت میده ! فقط سایت یه کم دیر میاد ! شلوغه .
:11:
شما از كدوم بانك ميگيري؟ :20:
نقل قول:
مطمئني اين برنامه ضرري نداره
من که روز ها بانک ملی ! شب ها بانک پاسیان !!نقل قول:
من روز 500 تا می خرم و 500 تا رو هم می فروشم ! کم هم میارم !! :31: ( بدون برنامه )
به نظر من که اون برنامه ها یا ویروس هستند یا هم یه کار خرابی می کنند ! اگه خوب بود خود سایت معرفی می کرد .نقل قول:
حالا من اون رو نه دانلود کردم نه چیزی ! بهترین راه هم اینه که خودت سرعت عمل داشته باشی و زود زود بگیری !!