حالا چرا عصبانی میشی؟ یکی از همکاران گفته بودن 2010 من فکر کردم اون موقع منتشر میشه.(پستشون حذف شد؟)نقل قول:
این بازی یعنی Assassin Creed 2 در تاریخ 17 نوامبر 2009 یعنی امسال منتشر خواهد شد !
Printable View
حالا چرا عصبانی میشی؟ یکی از همکاران گفته بودن 2010 من فکر کردم اون موقع منتشر میشه.(پستشون حذف شد؟)نقل قول:
این بازی یعنی Assassin Creed 2 در تاریخ 17 نوامبر 2009 یعنی امسال منتشر خواهد شد !
آقا با این دمویی که گذاشتید خیلی حال کردم . از طریق وایرلس دانشگاه دان کردم !! دموش عجب گرافیکی داشت میخوام ببینم بازی هم همین گرافیک رو داره یا دموش اینطوریه!
خیلی کم پیش میاد یه بازی با دموش یکی بشه !نقل قول:
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی یه نمونش سری NFS !!!
ولی امیدوارم این بازی در حد دمو بشه چون واقعا حیفه .
مخصوصا که ورژن جدید کلی پیشرفت داشته .:10:
شما مگه اون Gameplay که از بازی پخش شد رو ندیدین که میگین خدا کنه با دموش یکی باشه ؟!
یه Trailer از Gameplay بازی پخش شد که گرافیک بازی خیلی عالی بود ! امکانات زیادی هم اضافه شده بود ! Gameplay هم بهتر شده بود نسبت به نسخه ی قبل !
مبارزات ازون حالت خشکی خارج شده بود !
[QUOTE]حالا چرا عصبانی میشی؟ یکی از همکاران گفته بودن 2010 من فکر کردم اون موقع منتشر میشه.(پستشون حذف شد؟)[QUOTE]من گفته بودم شرمنده ويرايش كردمولي به احتمال زياد 2010 مياد درسته يو بي اعلام كرده 2009 ولي بيشتر بازيهاش با تاخير منتشر ميشن
سلام
به نظر من این بازی خیلی قشنگه یکش خیلی خیلی جالب بود پس این از اون بهتره:46::10:
[QUOTE=new evil;3838756][QUOTE]حالا چرا عصبانی میشی؟ یکی از همکاران گفته بودن 2010 من فکر کردم اون موقع منتشر میشه.(پستشون حذف شد؟)يعني شما ميگي كه قرار سال ديگه بياد!:18:نقل قول:
من گفته بودم شرمنده ويرايش كردمولي به احتمال زياد 2010 مياد درسته يو بي اعلام كرده 2009 ولي بيشتر بازيهاش با تاخير منتشر ميشن
يعني ما بايد 1 سال صبر كنيم؟؟؟
دعوا نکنید همون 17 نوامبر میاد.
شما مطمئني؟نقل قول:
اخه يكي ميگه 2010 مياد يكي ميگه براي PC نمياد يكي ديگه ميگه امسال مياد خلاصه ما گيج شديم.:14::wac:
اولین نگاه به
Assassin's Creed 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسموند برگشته و این بار رنسانس شیرجه میزنه دوره ی یکی دیگر از اجدادش .
عرضه ی اساسینز کرید در سال 2006 مانند منفجر شدن یک بمب در صنعت بازی بود با اینکه این بازی سابقه ای قبلی نداشت اما یکی از قوی ترین و بهترین بازی های سال 2006 بود .
بازی چه از نظر منتقدان و چه از نظر تجاری بسیار موفق بود به طوری که توانست فروشی بالغ بر بیش از 11 میلیون نسخه داشته باشد.
بازی شما رو به زمان جنگ های صلیبی می برد در نقش یک قاتل به نام Altair .داستان بازی بسیار قوی و جذاب بود . گرافیک دیوانه کننده و گیم پلی بسیار خوب .
تعجب بر انگیز نبود زمانی که یوبی سافت ساخت شماره ی بعدی رو اعلام کرد و ما خوش شانس بودیم که تونستیم Patrice Desilets خالق بازی دعوت کنیم برای اولین نگاه .
او گفت که شما باز هم دسموند را خواهید دید با این حال همچنان نقش اصلی او در بازی نا مشخص است البته او در این قسمت نقش پر رنگی را خواهد داشت .
Lucy بار دیگر برگشته است و نقش او را Kristen Bell ایفا خواهد کرد .
داستان از نظر زمانی به ایتالیا و زمان رنسانس در سال 1486 بر می گردد و بازی در Venice, Florenceو Tuscany
خواهد گذشت .
بار دیگر شما در نقش یکی دیگر از اجداد دسموند به نام Ezio Auditore da Firenze قرار می گیرید . Ezio از یک خانواده ای نجیب زاده متولد شده است ، اما او به زودی درگیر جنگ می شود و دسیسه ای که بر علیه خانواده اش در حال شکل گیری است .
و او درصدد انتقام گیری از مسببان این توطئه بر می آید .
بعد از تحقیقاتش او در مقابل خانواده ی Grimaldi قرار می گیرد . که پیشرو مافیا در آن زمان بوده است ! (اگه درست گفته باشم ! )
ما می دانیم که باز هم معبد بازگشته است .
یکی از شخصیت مهم داستان Carno Grimaldi است ، کسی که قدرت بسیار زیادی در ونیز دارد و به شدت مورد حفاظت قرار می گیرد ولی ممکن است همین اطمینانی بیش از حد دچار افول شود .
برخلاف الطائر ،Ezio یک قاتل به مثل الطائر نیست و او یک تاجر هم هست . اما در بازی شما نقش قاتل او را ایفا خواهید کرد .
خوشبختانه شما از کمک یکی از مهم ترین فرد در آن زمان یعنی Leonardo da Vinci بهره می برید . او دانشمند افسانه ای ایتالیا است که نقش کلیدی در بازی ایفا می کند .
Patrice Desilets درباره ی طراحی های داوینچی در بازی می گوید : طراحان ما بسیار هوشمندانه عمل کردند و توانستند ابزار های بسیار جالب و متنوعی و البته مفید را برای شما بسازند .
یکی از جالب ترین این وسایل ، ماشین پرواز داوینچی است که داوینچی آن را به طور اختصاصی برای Ezio ساخته است !
که این دستگاه برای رهایی از دست دشمن های مزاحم ساخته شده است که می توانید آن را دور بزنید ! و شما در حال پرواز می توانید آنها را با تیر کمان بزنید .
ما توانستیم دموی پرواز Ezio را در بسیاری از نقاط مشاهده کنیم از جمله برج پیزا ؛ و در واقع برای رسیدن به نقاطی بهترین راه استفاده از این وسیله و از بین بردن دشمنان در هوا است .
فرود آمدن بر روی سقف ها کار مطمئنی است چون معمولا گارد های کمتری در این مناطق هستند .
به عنوان مثال Ezio به آسانی چند sniper را از بین می برد یکی از آنها را به داخل مرداب پرت می کند و سپس به سمت علف های خشک جمع شده روی هم ، می زند .
قتل ها همچنان هسته ی اصلی بازی را تشکیل می دهند ، سازندگان امکانات زیادی را به بازی اضافه کرده اند ، اما هنوز شما توانایی حمل یک شمشیر ، چاقو های پرتابی و چاقوی پنهان رو دارید .
آنچه در تریلر E3 مشاهد شد نشان داد که حتی می توان یک تپانچه را در آستین خود مخفی کرد ، اگر براتون کافی نیست شما می تونید دشمنان رو خلع سلاح کنید و از سلاحشان بر علیه خودشان استفاده کنید .
ونیز مکان های مخفی زیادی خواهد داشت ، مثل کانال ها .
شما می تونید هر موقع که می خواهید در آب شیرجه بزنید ولی باید دقت کنید که نفس Ezio محدود است .
امنیت جاهای مخفی کمتر شده است . دشمنان زیرک تر هستند و نقاط مخفی را چک می کنند .
شما مثل قبل نمی توانید به راحتی بین راهب ها مخفی شوید .
امکانات زیادی هم به بازی اضافه شده است به عنوان مثال شما می توانید خرید و فروش اسلحه ، زره کنید و یا افراد را استخدام کنید تا برای شما بجنگند .
یکی از مشکلات بازی اول ماموریت های تکراری بود که یوبی سافت آن را قبول کرده و هم اکنون 16 ماموریت مختلف در بازی وجود خواهد داشت .
Assassin's Creed 2 برای PC X360 PS3 و نسخه ای برای PSP عرضه خواهد شد . نام نسخه ی PSP هم Bloodlines هست .
Ali_ranger
پست اول ویرایش شد .کد:http://e3.gamespot.com/story/6210843/assassins-creed-2-first-impressions?tag=top_stories;title;1