با سلام .نقل قول:
با تشکر از پاسختون .
حالا این تیچر بوک ها که بیرون گیر میاد دیگه درسته ؟
Printable View
با سلام .نقل قول:
با تشکر از پاسختون .
حالا این تیچر بوک ها که بیرون گیر میاد دیگه درسته ؟
نمی دونم چرا من فکر می کنم نصرت خوب بوده ! من تا حالا 80 رو تموم کردم ... :8:
نقل قول:
همونطور که من و دوستان دیگه بارها گفتیم نصرت برای سطوح ابتدایی و اشنایی با زبان خوب هست اما کافی نیست.
تر به خدا این نصرت رو انقدر بزرگش نکنید. فقط یه سری جمله نمونه هست.
به نظر من اینطوری بهتر به نتیجه میرسید
در ابتدا فقط گوش بدید ( بزارید این گوش چیزهای مختلف رو بشنوه و مغز تجزیه و تحلیل کنه اونم نه نصرت رو) - چیزهایی که حقیقتا یه انگلیسی زبان با لهجه و شیوه حقیقی انگلیسی در اونها صحبت میکنه - مباحثه - فیلم-
حتی اخبار - و بهترین چیز که نباید قافل شد رادیو میتونید تو اکثر رادیو های انگلیسی زبان مربوط به امریکا یا خود انگلیس که رادیو های خبری هم نیستن ( مخصوص اخبار نیستن) رادیوهای داخلی این کشورها طرز واقعی و حقیقی صحبت کردن رو پیداکنید
در ابتدا ممکن هست که چیزی نفهمید ولی ناامید نشید همون شنیدن خودش گامی اساسی هست - در حین شنیدن سعی کنید جملات و کلماتی رو که میشنوید یاداشت کنید و معانی رو پیدا کنید - به ساختار جملات و طرز حرف زدنشون دقت کنید تا براتون جا بیافته که به چه شکل باید صحبت کرد. بعد از این کارا که مدتش هم بستگی به سطح و پشت کار خودتون داره اتوماتیک خودتوت هیجان صحبت کردن دارید و احساس میکنید که میخواید صحبت کنید - و حتما این کا رو هم بکنید شروع به صحبت کردن کنید- در ابتدا حتما مشکلات ساختاری دارید که سعی کنید ساختار درست رو پیدا کنید شما تازه شروع به صحبت کردین و باید باز هم ادامه بدین.
همین طور که به یه مطلب گوش میدید خودتون رو وارد بحثش کنید و شروع به صحبت کنید - خب احتمالا شما حالا ایده هایی در مورد بحثی که دارید گوش میدید دارید که میخواید اونها رو به انگلیسی بگید - یه مشکل اینه که خب شما معنی لغات یا جملاتی که تو ذهنتون میاد رو نمیدونی - پس همون موقع به دیکشنری رجوع کنید و معادل انگلیسی اونها رو پیدا کنید این کار رو باید مرتبا تکرار کنید و در مورد موضوعات مختلف در زمینه های مختلف با خودتون یا یه نفر که انگلیسیش در سطح باللای هست بحث کنید
این کار خیلی بهتر از اینه که هی به یه سری جمله نمونه گوش بدید که اگه مثلا همون جمله رو با یه لهجه غلیظ یا با یکمی تغییر تو ساختارش بشنوید نتونید معناش رو بفهمید
از نصرت استفاد نکنید . خیلی بیخود هست
از دیکشنری دو سویه اسفاده کنید
یعنی همه لغات رو حفض کنیم . این که بیچاره کننده است :18:نقل قول:
فکر نکنم منظورشون این بوده باشه!
منظورشون این بوده که بهترین ترجمه رو داره.
----------------------------------
اگر هر دو باشه بهتره.هم آدم سعی کنه که خودش یاد بگیره هم کلاس بره.
واقعا انگلیسی یک روز به در آدم میخوره ها
به نظر من اول باید تفکیک کنی و ببینی که میخوای در چه زمینه ای از زبان پیشرفت کنی؟حفظ کردن لغات و مفاهیم اونها اولین قدمه که بسیار ضروریه و انتها هم نداره پس این مرحله از آموزش رو باید همیشه مد نظر داشته باشی و بصورت موازی با پرورش دادن دیگر مهارت ها جلو ببری.
با توجه به تجربه شخصی خودم گام بعدی که خیلی کمک میکنه مربوط میشه به تقویت گرامر و ساختار شناسی زبان که بتونید جملات رو براحتی تشخیص بدید که اکثر افراد در این زمینه لنگ میزنن و با توجه به اینکه معانی کلمات رو میدونن باز نمیتون جمله ای رو خوب متوجه بشن و در نهایت هم جمله سازی کنن.
در مورد گرامر هم موسساتی نظیر آکسفورد کتابهای طبقه بندی شده ای نظیر oxford practice grammar رو در 3 سطح مبتدی،متوسط و پیشرفته ارائه داده که بسیار کار شده و با توجه به تکنیک های آموزشی هستند.من از این کتب استفاده زیادی کردم.البته کتب تماما انگلیسی هستند.
در مورد نوشتن هم کتاب مفیدی وجود داره به نام Academic writing که من استفاده کردم و بسیار مفید بود.البته این کتاب قدری سنگینه ولی واقعا پرباره.
روی گوش دادن هم مثل حفظ کلمات باید به صورت موازی کار کرد چون لهجه ها قدری متفاوته و کتابها و نرم افزار های زیادی وجود دارن که همشون خوبن و توی آموزشگاهها پیدا میشن.
در نهایت حتما توصیه میکنم به معانی انگلیسی کلمات هم در کنار معانی فارسی اونها حتما توجه کنید چون کلمات زیادی وجود دارند که معنای فارسیشون به خوبی مفهوم اونها رو نمیرسونه و همچنین به مثالهای کاربردی اونها توجه کنید که این خودش به ساختارشناسی کمک خوبی میکنه.یکی از بهترین فرهنگ لغات هم فرهنگ لغت آکسفورد ادوانسد هستش که بسیار کامله و تا حدود زیادی کار راه میندازه.
امیدوارم مطالب فوق مفید واقع بشن
سریال h2o که یه سریال جذاب با مکالمه قابل فهم استرلیایی هست خیلی جالبه و به من که خیلی کمک کرد مخصوصا که زیر تویس انگلیسی هم پیدا میشه
سعی کنید حتما تهیه کنید
1-نرم افزارهای زیادی هست برای لهجه ی آمریکایی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟میتونید یه رتبه بندی بگید لطفا؟
2-نرم افزار LEARN TO SPEAK ENGLISH اون قسمتی که ما صحبت میکنیم و میگه چقدر لهجه ی ما به بومی ها نزدیکه تا چه حد قابل اطمینانه؟
3-به نظرتون فیلم ها و مستند هارو از اول با زیرنویس انگلیسی ببینیم یا نه برای بار دوم زیرنویس انگلیسی رو بچسبونیم بش؟
4-دیکشنری ای نیست که همراه با صوت تلفظ کلمات باشه که از همون ابتدا درست یاد بگیریم کلماتو؟