دوست عزیز اولاً از نظر سرعت همه دارندگان اکسپریا و htc که با امنیا کار کردن ، اذعان کردن که سرعت امنیا بیشتره و بالاتر بودن سی پیوش فقط شماره نیست ، بلکه حقیقیه... همه برنامه ها سریعتر اجرا می شن و سرعت کار توی محیط هم بیشتره. این که به شماره سی پی امنیا توجه نکنید حرفیه که طرفداران اکسپریا در آوردن و هرگز هم نتونستن اثباتش کنن.
در مورد touch flo هم این مخصوص htc هست و انگار شما تاحالا x1 دستت نگرفتی ، چون اون هم نیاز داره که روش نصب بشه و بصورت defalt روش موجود نیست ، نصبش هم هیچ دردسری نداره و فقط کافیه فایل .cab رو مثل یک برنامه نصب کنی ، تمام شد...
در مورد death شدن ، تاحالا چند تا رام برای x1 عوض شده ؟ پس وقتی رامی براش عوض نشده از کجا می گید death نمی شه ؟ در حالی که دهها رام رسمی و غیر رسمی برای امنیا اومده ، که اینم نشونه توجه بیشتر به امنیاست:46:
شما مرد باش ، وسط ریختم تنها رام اکسپریا کابلش رو بکش ، اگه گوشی death نشد اونوقت بگو این توی امنیا یک مشکله...
در مورد رم و رام هم دوست من توی سرعت گوشی آنچنان تاثیری ندارن ، شما x1 و امنیا رو با هم لنداسکیپ کردی ؟ دیدی امنیا بدون کوچکترین مکس و کندی با حالت انیمیشن لند اسکیپ می شه ، اما اکسپریا... ، بعید می دونم گوشی دیگه ای مثل امنیا بتونه این کار رو توی محیط کند و سنگین ویندوز انجام بده.
باطری امنیا هم من با استفاده معمولی بعد از 3 روز شارژش می کنم و با استفاده زیاد و فیلم دیدن بعد از دو روز با استفاده کم هم تا 4 روز می کشه... به نظر شما افتضاحه و بیشتر از این از باتری انتظار می ره ؟
کسی هم نمی گه تبلیغاته اما قبول کنید که رم و رام بیشتر اکسپریا و گرافیک بالاتر هیچ برتری برای این گوشی به ارمغان نمی آره ، همه برنامه و بازیها رو دقیقاً امنیا با همون قدرت بلکم بهتر اجرا می کنه ، کلیم روش برنامه ریختم تا 7 برنامه همزمان هم توش اجرا می مونه... اکسپریا بیشتر از این عمل می کنه ؟
همیشم کلی فضا توش خالیه...
با تشکر...