سلام به همه دوستان
من هم هستم قرار بذارید بازی کنیم
سلام به همه دوستان
من هم هستم قرار بذارید بازی کنیم
سلام به تمامی دوستان گل
من یک مشکل کوچیک دارم اونم اینه که وقتی پچ بازی رو نصب می کنم و میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگرده روی دکستاپ و وارد بازی نمیشه
لطفا راهنماییم کنید
ببینم به درد dialup هم میخوره؟
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. مال من هم مال شرکت HI-UV هست. رو چند تا PC مختلف هم امتحان کردم همه همین طوری می شدن.نقل قول:
سلام. یکی دوتا سوال پیش اومد که جا داره بپرسم.
1-اگر به جای Mini Image از کرک استفاده کنم. آیا تو بازی LAN هم مشکل ایجاد می شه یا مشکل فقط تو بازی اینترنتیه؟
2- با توجه به این که پچ ورژن 1.5 هم اومده، آیا می شه از همون Mini Image که برا ورژن 1.4 استفاده می کنیم، برای ورژن 1.5 هم استفاده کنیم یا اینکه هر ورژن Mini Image مخصوص به خودش رو داره؟
کسی هست که ساکن تهران یاشه و بتونه این بازی و پچش رو برای بازی آنلاین واسه من رایت کنه
اگه کسی میتونه ، به من یه پیغام بده تا من بیام ازش بگیرم
دوستان اگه بازی رو + جدیدترین پچ . آپدیت می خواین برینکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4322111&postcount=5863
salam man emroz ozv shodam va mikhastam bebinam ke shoma ha ke to iran hastin ham baziye "battelfield heroes " ro bazi mikonin man yeki ,2mahi hast ke bazi nemikonamesh....vali on moge ha ke bodam kasi irani to onja nabod.......man esmam "harkoad" ya "armn" bod ...kasi mano yadesh miyad to baziiii..........fagat mikhastam bebinam age bazam kasi bazi mikone 1sa2 moshkas konim ke hame ba ham bazi konim ..... to on chand mahi akhari ke man bazi mikardam taze in lebas haye "zombi" va "eskelet" made bod.......on moge dige kasi bazi nemikard..........hastin dobare bazi konim
بچه ها من پچ رو نصب کردم 1.4 و mount image هم کردم اما وقتی روی بازی کلیک میکنم توی بازی نمیره صفحه سیاه میشه و میپره بیرون در ضمن نسخه من auto crack شده و نسخه فارسی دارینوس است میتونم باهاش آنلاین بازی کنم؟
سلام دوستان
من 1.00 دارم کرک شده است ولی با یک روش جالب بدون این درد سر ها آنلاین بازی میکنم تو همه سرور ها هم میرم
اگه مشتاقین بگین تا توضیح بدم