وقتی میگم در سرعت بهتریز ه حتما یچمیدونم میگم . دیگه 405 از 130-140 کیلومتر کاملا میتونی لرزشهای ریز رو دراتاق حس بکنی و همینطورم بیشتر میشه با افزایش سرعت ولی تو سمند حقیقتا 120-130 تا با 170-180 خیلی فرقی نداره فقط صدایه موتور بیشتر میشه . سمندم از نظر امکانات کمی بهتره (شیشه های عقب برقی , زیر دستی جلو , ترمز ABS به عنوان آپشن , طراحی داخل دلچسب تر از 405 با رنگ کرم , زیر دستی صندلی عقب و کامیپوتر مثلا سفری و...) گرچه شاید چیزهای بزرگی بجز اون ABS نباشه ولی خوب جزو امکانات به حساب میاد دیگه در مورد آتش سوزی هم فعلا که کسی در مورد آتش سوزی سمند چیزی نگفته یا حداقل من چیزی نشنیدم ولی در مورد آتش سوزی 405 خیلی اتفاق افتاده پس حتما فرقی وجود داره . در مورد ایرودینامیک بودن بدون شک سمند بهتر از 405 هست نمیتونی یه ماشین طراحی سال 1987-1988 رو با ماشین 10 سال بعد مقایسه کنی درسته ایرانیه ولی حداقلش اینه که با ابزاری حداقل 10 سال بروز تر طراحی شده پس در ایرودینامیک تر بودن سمند شک نکن البته در مورد این مسئله باید یه کارشناس خبره نظر نهایی بده . در مورد خرج نگهداری هم شکی ندارم که فرق انچنانی ندارن چون خیلی از قطعاتشون که مشابه اونایی هم که نیست احتمالا همه در داخل تولید میشه . ما خودمون حدود 2 سال سمند داشتیم البته برای قبله ولی دروغه اگر بگم ناراضی بودیم تازه هر سالم کیفیت ساختش بهتر میشه اون زمانی که تازه ما داشتیم مشکلات زیادی داشت الان که خیلی بهتر شده . به نظر من مشکل بزرگش ترمزهاش بود که البته با 405 یکیه ولی به خاطر وزن بیشتر عملکرد بدی داشته که البته در سری های جدید میگن خیلی بهتر شده و بوستر ها رو تقویت کردن ABS هم که اضافه شده بعد دید تقریبا بدش بود و نکته دیگه هم به نظر من صندلیهاش تو مسافرت طولانی جالب نبود که البته این نظر منه , فرمونش البته در کل خوبه ولی یکمی به نظر نرم نیست مثلا فرمون 206 کاملا نرم تر از سمنده البته این تو 405 هم دقیقا همینه از اینم که هردقیقه ضبط قطع بشه یا رادیو انتن عقبش بالا پایین میرفت خیلی بدم میومد و مسخره بود به نظرم اون کامپیوترشم به نظرم بدترین چیزیه که در یک ماشین میشه پیدا کرد و خیلی مسخرست البته اینم نظر منه ممکنه نظر بعضیا فرق کنه .