سلام
چه اروری میده؟
Printable View
سلام
چه اروری میده؟
ارور خاصی نمیده که آدم متوجه بشه از چیه همون ابتدای کار میاد به این مضمون که آفیس در طول نصب به یک ارور برخورد کرد
اینم ارور انگلیسی:Microsoft Office Enterprise Encountered An Error Durring Setup
احتمالاً قبلاً آفیس رو نصب کرده بودین و کامل پاک نشده که این ارور رو میده.نقل قول:
تو run بنویسید cmd و ok کنید.
بعد تو cmd اینارو کپی کنید.بعد هر دستور اینتر رو بزنید.
"cd "%allusersprofile%\Application Data\Microsoft Help
attrib -h rgstrtn.lck
del rgstrtn.lck
بعد بنویسید exit و اینتر رو بزنید.دوباره نصبش کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
ممنون
مشکل حل شد
ولی جالب اینجاست من تازه ویندوز نصب کرده بودم و برای بار اول داشتم نصب میکردم
از ویدوز اینستالر (Windows/Installer) هم فایلهای زمان نصب رو هم پاک کردم ولی باز مشکل حل نشد
نقل قول:
من فقط سوال دومم را جواب گرفتم !!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
سلام دوستان
من افیس 2010 داشتم ایرور میداد اونو ان ایستال کردم دوباره خواستم نصبش کنم بازم ایراد میده
اومدم 2007 نصب کنم که بازم نصب میشه اما موقع باز کردن فایلا ایرو میده کلافم کرده نمیدونم چکارش کنم
سلام
من office 2010 رو نصب کردم چند روز پیش - امروز که اومدم بازش کنم این ارور رو می داد
راستی برای این که این نسخه جایگزین ورژن های پایین تر نشه باید اول این رو نصب کنم بعد اونا رو ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز باید کرکش رو دانلود کنی منم همچین مشکلی برام پیش اومده
میتونی از سایتهای اینترنتی فارسی زبان آخرین کرکش رو دانلود کنی
سلام دوستان
من Microsoft Office 2010 Professional Plus نسخه نهاییش رو از سایت پس سی دی دریافت کردم اما متاسفانه همون اول کار موقع نصب پروداکت کی می خواد . کرک kms هم برای فعال سازیش دانلود کردم اما تا آفیس نصب نشه نمشه باهاش کاری کرد. سریالی که سایت پی سی دی داده بود هم قبول نمیکنه. هر چی سریال هم گشتم تو اینترنت پیدا کردم (چه ایرانی چه خارجی) قبول نمیکنه.
کمک کنین چجوری نصبش کنم آفیسو ؟
آگه آدرس دارید میشه لطف کنید ؟
دانلودش کردم - میشه بگین چی کارش باید بکنم ؟ تو فایل آفیس نصب کنم ؟
راستی آنتی ویروسم ویروس شناختش !