نقل قول:
در جوابتون باید بگم اول فکر می کردن که جوش ناشی از مصرف قند و چربی هست ولی تحقیقات فهمیدن که خوردن لبنیات تأثیر زیادی در تشدید جوش داره
Printable View
نقل قول:
در جوابتون باید بگم اول فکر می کردن که جوش ناشی از مصرف قند و چربی هست ولی تحقیقات فهمیدن که خوردن لبنیات تأثیر زیادی در تشدید جوش داره
این مطالبی که من اون بالا نوشتم احتمالا 1 ماه یا کمتر طول میکشه تا جواب بده. البته به شرطی که همشو رعایت کنن.
این مطلبی که hermione در مورد لبنیات نوشتن همونطور که قبلا گفتم ارزش امتحان کردن داره. سایر مواردی تغذیه ای رو هم رعایت کنن بهبود زیادی حاصل میشه انشاء اله.
یه روز توی تاکسی حرف از جوش صورت بود یه خانم مسنی میگفت برا پوست پر جوش بهتره آب گیاه کاکتوس رو بمالی تا یکی دو هفته خوب میشه میگفت برا نوه ام جواب داد حتما جواب میده حالا بد نیست شمام امتحان کنیننقل قول:
ولی صورتم کک و مک نداره. حالا چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مونو بنزون رنگ پوستو از این رو به اون رو میکنه . دوستم استفاده کرد . نتیجه گرفت
از سبزه تبدیل به سفید محض شد . حالا از ضد آفتابها مرتب استفاده میکنه و فقط به نور آفتاب حساس هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا نظرتون چیه. دیگه هم سبزه نشد
سلام دوستان .
سئوال من اینه که آیا راه درمانی برای کک و مک وجود داره یا نه ؟؟
یک پزشک پوست معتقد هست که فقط با لیزر کردن درمان می شه اما پس از مدتی دوباره به حالت اولیه برمیگرده .
آیا راه دیگه ای به جز لیزر کردن وجود داره ؟؟
مثل کرم یا ماسک یا ژل ...
با تشکر
سلام
یکی از راههای درمان کک و مک استفاده از لیزر درمانی و Peeling هست ..
البته اگر کک و مک در خانواده ارثی باشه که اغلب همینگونه هست بهتره و ثمر بخش تر اینه که از به وجود امدن اینگونه لک ها جلوگیری بشه، به طور مثال با استفاده از کرم های ضد آفتاب با S P F قوی و دوری از اشعه های مادون قرمز که مخصوصا در ظهر و ساعات12 تا 3 بعد الظهر در هوا معلق هستند ..
و برای درمان نیز همونطور که بالا هم ذکر کردم از کرم های ضد افتاب، از کرم های سفید کننده ، و استفاده از مواد خوراکی و لوسیون های دارای ویتامین A که اصطلاحا با نام تریتنوئین ( رتین A )و آلفاهیدروکسی اسید و یا اسید میوه
و تا میتوانید از صابون های ضد میکروبی استفاده نکنید:
نقل قول:
استفاده از صابونهاي ضدميكروبي و ديگر محصولات تميزكننده مستقيما مصرف كنندگان را در معرض مقادير در خور توجه «كلروفرم سرطان زا» قرار مي دهد.
زماني كه ماده شيميايي «ترويكلوزان» كه در بسياري از صابون هاي «آنتي ميكروبيال» موجود است، با آب شيرين واكنش مي دهد، كلروفرم توليد مي شود.
تريكلوزان عامل «ضدميكروبي سنتتيك» است. قدرت بالا و طيف وسيع آن در مبارزه با باكتري ها, سبب مصرف آن در ساخت محصولات بهداشتي، آرايشي، كرمهاي ضدميكروبي، داروهاي آكنه، لوسيونها، صابون هاي دست و شوينده هاي ظروف شده است. محصولاتي مانند صابونهاي ضدميكروبي مقادير زيادي كلروفرم توليد ميكنند.
در صورت استفاده از اين شوينده ها انسان به روشهاي مختلف شامل استنشاق و پوست در معرض اين ماده قرار مي گيرد. همچنين, در صورت استفاده از مرطوب كننده هاي حاوي تريكلوزان، اين ماده با كلر موجود در آب واكنش نشان ميدهد و به اين طريق نيز افراد در معرض كلروفرم قرار مي گيرند.
بخش اعظم محصولات حاوي تريكلوزان در نهايت در فاضلابهاي خانگي تخليه مي شود. واكنش هاي فتوشيميايي با قرار گرفتن تريكلوزان در معرض نور خورشيد «دي اكسين ها» را توليد مي كند.
محققان نگران اند كه حتي مقادير جزيي دي اكسين ها در زنجيره غذايي وارد شوند؛ بنابر اين, با افزايش مصرف محصولات «آنتي ميكروبيال» مطالعه اثرهاي مضر استفاده از چنين محصولاتي را ضروري مي دانند
دکتر ابراهیم محمود زاده
ممنون از پاسختون. اما دوتا سئوال دارم :
1 - کرم های ضد آفتاب با S P F قوی ، چه رنج اعداد، را شامل می شود؟
2 - آیا "تریتنوئین ( رتین A )و آلفاهیدروکسی اسید و یا اسید میوه " باعث محو شدن لک ها به صورت کامل می شود یا باعث محو شدن لک ها به صورت مقطعی هستند و عوارض جانبی دارند یا خیر ؟
باتشکر:11:
سلام.
من صورتم كمي جوش داره يعني تقريبا رفته ولي كمي جاش مونده مي خواستم بدونم از چه كرمي استفاده كنم ؟؟
و براي روشن و سفيد تر شدن پوست از چه صابون و كرمي استفاده كنم ؟؟
ترجيحا صابون معرفي كنيد ...
معمولا" SPFرنج نورمال بین اعداد15 الی25 می باشد .که برای پوستهای معمولی وروشن رنج25 و برای پوستنقل قول:
کرم های ضد آفتاب با S P F قوی ، چه رنج اعداد، را شامل می شود؟
های تیره وکلفت رنج 15 مورد استفاده قرار می گیرد. هرچه رنج بالا تر باشد قدرت ودرجه ف ي ل ت ر کردن بالا میرود .
ومعمولا" بایستی هر دو ساعت یک بار کرم تجدید شود یعنی با آب وصابون شسته وپس از خشک نمودن صورت
مجددا" سطح مورد نظر با مقدار مناسب از کرم پوشش داده شود . در ضمن اگر پوست شما چرب مباشد بایستی
از نوع اویل فری (بدون روغن) این نوع کرمها استفاده کنید.