برگرد به صفحات قبلی نگاه کن
برگرد به صفحات قبلی نگاه کن
مگه فضاي هارد 20 گيگي زياده که 6.5 بده؟
برای من 5.6 شده البته فضای هارد من خیلی پر شده در تمام درایوها
اگه مشخصات سیستم رو می نوشتی خوب می شدنقل قول:
این اطلاعات توی یک فایل XML ذخیره میشه که می تونید با دستکاری اون فایل هر امتیازی رو که خودتون می خواهید اونجا نمایش داده بشه.نقل قول:
به آدرس زیر برید:
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore
جدیدترین فایل رو باز کنید و دنبال عبارت WinSPR بگردید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعداد وسط هر قسمت همون امتیاز هایی هستند که ویندوز به قطعات شما داده، با عوض کردنشون توسط Notepad یا هر XML Editor ای می شه اطلاعات موجود توی صفحه Windows Experience Index رو تغییر داد:
البته این روش فقط برای یادگیری هست و استفاده ازش بر خلاف اخلاق ورزشی و Fair Play بوده :27::31::31:
ماکزیمم امتیاز همون 5.9 هست :46:
سلام بنده قبلا از اين موضوع اطلاع داشتم و يکي از دوستان هم تو اين تايپيک همچين کاري کرده بود گفتم که ويستا به خاطر اوننقل قول:
ظرفيت درايو چنين امتيازي نمي ده ولي ساير دوستان فک نکنم اينجاشو توجه کرده باشن
تا جایی که میدونیم و تو سایتها و فروم خود ماکروسافت هم اومده امتیاز بالاتر از 5.9 وجود نداره (مگر با دستکاری همون فایل مربوط به winsat)
بعضی از بروبچ تو همین فروم میگن بالتر از 5.9 هم میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
؟؟؟
یعنی یا ماکروسافت نمیخواد لو بده یا این بروبچ خیلی شوخ هستند!!
البته من با دومیش موافقم
کسانی که امتیاز دهی ویستا رو تو این تایپک درج می کنند لطف کنند از این به بعد همراه با مشخصات کامل
سیستم اینجا درج کنند تا وضعیت امتیاز دهی با سخت افزار ها و توان سیستم مورد بررسی قرار گیرد
وگر نه درج اعداد بدون ذکر مشخصات سیستم تایپیک را از هدف اصلی خود دور می کند و به هیچ نتیجه ای هم
نخواهیم رسید>
اینم مشخصات سیستمه :
CPU : Intel Core2 E6750 2.66Ghz @ 3.2Ghz
Ram : 2x1 gig Crucial Ballistix Tracer 1066
VGA : XFX Geforce 8800GTS 320Mb
Hard : 320 Hitachi
MainBoard : Abit IP35-Pro
فکر کنم برای بار 7 یا 8 دارم این موضوع رو میگم :
در حال حاضر به هیچ عنوان امتیاز بالاتر از 5.9 به هیچ سیستمی(حرفه ای یا فوق حرفه ای یا ....) از ویستا داده نمیشه.
و تنها راه گرفتن امتیاز بالاتر هم هک فایل XML در DataStore هست که روش اون هم تا به حال بیش از 3 بار در همین تاپیک گفته شده....
امیدوارم دیگه لازم نشه این موضوع رو بگم....
موفق باشید.