call of duty 5 توی این بازی مشگل صدا نداشتم .
Printable View
call of duty 5 توی این بازی مشگل صدا نداشتم .
ببینم چند مرحله داشت این بازی؟؟
من دقیقا بازی رو 19 / 2 /09 تموم کردمنقل قول:
دقیقا نمیدونم چند مرحله داشت ولی اینجوری که شما در پست قبلیتون گفتی که یه ربات سوار میشی فکر کنم 5 یا 6 مرحله دیگه داشته باشی من اصلا به تعداد مراحل توجه نکردم
رفتم تو بازی و دیدم که 13 مرحله داره
تو یه جا گیر کردم درست intervale 5 همون اولش میگه
find "SNAKE FIST"
تو یه محوطه هستیم هیچکی هم نیست
دوتا در قرمز رنگ هست که باز نمیشه(پشتش وسیله هست نمیزاره باز بشه)
باید چه کار کنم الان من؟
بازی دارای 7 فصل یا 14 ماموریت هست:نقل قول:
Mission 1 - Sanctuary
Mission 2 - Awakening
Mission 3 - Discovery
Mission 4 - Withdrawal
Mission 5 - Replica
Mission 6 - Ruin
Mission 7 - Top
Mission 8 - Elementary
Mission 9 - Nurse's Office
Mission 10 - Snake Fist
Mission 11 - Keegan
Mission 12 - Epicenter
Mission 13 - Approach
Mission 14 - Climax
سمت راست ورودی مدرسه, شبکه هایی کف زمین هست. قفل رو بشکونین و وارد بشین.نقل قول:
ممنون اصلا این قفل هارو ندیده بودمنقل قول:
آخه میدونی مانیتورم یه کم مورد داره صفحات رو خیلی تیره نشون میده(با اینکه روشنایی رو بالا بردم ولی بازم خیلی تیرس صحفه با چراغ قوه هم تاثیر نداره)
همین باعث میشه که خیلی از چیزای مهم رو نبینم
یکی از بچه ها حل مشکلشو تو چند صفحه قبل گذاشته بود یه سر بزن مشکلت حل میشهنقل قول:
اقا من از fear های قبلی هیچکدوم رو بازی نکرده بودم ولی خوب خیلی تعریف شون رو شنیده بودم
تا اینکه دیروز رفتم این اخریو خریدم ولی خب اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد گرافیک ضعیفش بود
شاید اگر این بازی رو 5 سال پیش هم میدادن من بازی کنم میگفتم گرافیکش ضعیفه چه برسه به حالا
گرافیکش یه چیزی تو مایه های کانتر میمونه
نکته بعدی هم این بود که بعد 30 دقیقه بازی کردن حال تحوع بهم دست داد طوری که مجبور شدم یه چند ساعتی رو استراحت کنم
اینا فقط مال اول بازیه یا همش همینطوریه؟
اتفاقا گرافیک نسخه اول در کنار صداگذاری و گیم پلی واقعا فوق العاده بود. همه هم اینو قبول دارن.نقل قول:
درسته که میشه گفت گرافیک این بازی بالا نیست ولی نه تا این حد اینکه با گرافیک Counter-Strike مقایسه بشه. صدا گذاری و گیم پلی بازی در حد بسیار خوبیه! :46:
یه صحبت هست که همیشه میگم... بازی به گرافیک نیست بلکه به گیم پلی هست.
درسته که سلاخی و خونریزیش زیاده ولی نه تا این حد که حالتون بد بشه!... :blink:
عرایضتون کاملا متینه .نقل قول:
واقعا Game Play همه نسخه های F.E.A.R همیشه عالی بوده ! صحنه های تیر اندازی و شلیک اصلحه ها واقعا محشره ، این بازی شدیدا هیجانش بالاست ! خوراکه بالا بردن فشار خون اونایی هست که مثل خودم فشار خونشون فابریکی پایینه ! :31:
از نظر گرافیکی به نظر من ، در حد معمولیه ، جالبه که نسبت به ورژن های قبل هم Optimize تره ، طوری که با یه کارت گرافیک Mid-Range میشه میانگین 50-60 FPS رو در حین بازی داشت .
به همه دوستان پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما تجربه کنند .