من هرچی زیر نویس رو چپ و راست میکنم هنوز هم جاش همونجاست
چرا؟
با دکمه های ] و [ که زیر نویس رو زمانش رو تغییر میده. واسه من هیچ تغییری نمیکنه!
چرا؟
Printable View
من هرچی زیر نویس رو چپ و راست میکنم هنوز هم جاش همونجاست
چرا؟
با دکمه های ] و [ که زیر نویس رو زمانش رو تغییر میده. واسه من هیچ تغییری نمیکنه!
چرا؟
نه عزیز پشت سر هم میزنم ولی به جای بزرگ شدن سایز متوقف میشه پخش فیلم یعنی با دو بار کلیک کردن فیلم استپ میشه به جای بزرگ شدن سایزشنقل قول:
با 2 تا کلیک همون سایز فیلم بزرگ میشه ! شما احتمال فاصله بین 2 کلیکتون خیلی زیاده ! باید کمی سریع 2 تا کلیک کنی تا سایز فیلم بزرگ بشه !
سلامنقل قول:
F2 را بزن . تو setting قسمت کیبورد و ماوس گزینه Toggle Full Screen را انتخاب کن. یعنی:
Left Double Click: Toggle Full Screen
ویا هر جوری که دلت بخواد میتونی دکمه های ماوس و کیبورد را تعریف کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه حل شدنقل قول:
سلام
آقا میشه زیرنویس با پسوند srt زیرنویس را در مدیاپلیر 11 اجرا کرد؟
بله میشهنقل قول:
فقط باید دقت کنید فایل SRT باید با اون فایل ویدیویی هم نام باشد.
فایل هم نام است ولی نشون نمی ده همون نسخه انگلیسی پخش میشه!نقل قول:
در داخل km player امتحان کردم درسته
مشکل از کجاست ؟ آیا تنظیماتی داره؟
شاید با دیکدر های اکسترنال بازش میکنه. مثلا تو تری ویندوز رو نگاه کنید که موقع پخش فایل آیکون برنامه ای مثل ffshow هست یا نه. اگه بود روش راست کلیک کنید و گزینه های مربوط به سابتایتل رو تغییر بدین ببینید جواب میده یانه.نقل قول:
:11::11::11:
aliram38 عزیز یه سوال دیگه برام پیش اومد :
چطور میشه سایز فایلی رو که باز میکنه kmplayer مطابق با سایز اصلی خود فایل باشه مثلا الان من فایل 3gp با سایز 320.240 باز میکنم باهاش ببینم این با دو برابر سایزش باز میکنه و باید هی خودم برای هر فایلی تنظیم کنم میخوام خودش اتوماتیک با سایز خود فایل باز شه
سلامنقل قول:
اول وارد preferences میشی و از مسیر زیر میتونی سایز نمایش فیلمو تغییر بدی به سایز اصلی.
Preferences -> Screen Controls -> Start Playback In -->> Original Size
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه Current Window Size رو انتخاب کنی , هر فیلمی رو تو سایز موجود kmp باز میکنه.