مموری همراش چند گیگ باید باشه؟نقل قول:
Printable View
مموری همراش چند گیگ باید باشه؟نقل قول:
هر چي همته فروشنده باشه ... :31:نقل قول:
مموری همراش چند گیگ باید باشه؟
نميدونم داداش ... شرمنده :46:
دشمنت شرمنده رفیق.:10:نقل قول:
در مورد ساختش که همونطور که رضا گفت ساخت چین هست (البته zn5 فقط ساخت چین هست اما مدل های دیگش ساخت مالزی,سنگاپور هم هستن و اخیرا قراره مدل هایی رو هم داخل خود آمریکا تولید بشه) مموری همراهش واسه من انگار 2گیگ بود (دقیقا یادم نیست چون یک سال و نیم پیش خریدمش) اما تا 16 هم ساپورت میکنه و من بهت پیشنهاد میکنم که مموری 8 کلاس 4 بگیری. اگه هم خواستی گوشی رو فلش یا آپدیت کنی حتما با بچه ها ی اینجا مشورت کن قبلش. راستی چک کن کابل تی وی و سی دی هم همراهش باشه/
چه قدر عجیب که این مودل چینی هست و بقیه نه.نقل قول:
اینکه چینی هستش به کیفیتش آسیبی نمی زنه؟
ضمنن توی همه ی سایت ها در مورد مموری نوشته UP TO 4 gb بالاتر از این مشکلی نداره؟
نه خوب اونا هم مثلا اینجورین که سه مدل متفاوت چینی, مالزی, سنگاپور دارن بعد اینا کیفیتاشون فرق دارن. شما صد در صد مطمئن باش عزیز کیفیتش عالیه , چون زیر نظر خود موتورولا هست. در مورد مموری کارت شما صددر صد مطمئن باش تا 16 گیگ جواب میده(من خودم 8 داشتم اما دوستم 16 جواب داد) اونی هم که نوشته تا 4 گیگ واسه فیرمویرهای stock هست که مطمئنا شما هم اگه گوشی رو بخرین به خاطر امکاناتی که توی فیرمویرهای جدید هست, ارتقا میدین گوشی رو.
این دیار کریمان ما از آبادی دوره:5:
مغازه دارای کرمان برندی به اسمه موتورولا نمی شناسن.:16:
ممنون می شم دوستانه من منو راهنمایی کنن تا ببینم به کمک یکی از آشناهام از کجای تهرون می تونم اینو تهیه کنم.
آقا ما هم این گوشی رو بالاخره گرفتیم.
در کل که خیلی توپه ولی سرعتش برا من کمه خداییش.
کلا سرعت باز کردن فولدر ها و از همه بدتر باز کردن MEDIA PLAYER و بستنش خیلی طول می کشه
برام عجیبه با وجود نداشتن سیستم عامل و CPU 500 سرعتش کم باشه.
برا شمام همینجوریه؟
آقا مباركت باشه :20:نقل قول:
آقا ما هم این گوشی رو بالاخره گرفتیم.
در کل که خیلی توپه ولی سرعتش برا من کمه خداییش.
کلا سرعت باز کردن فولدر ها و از همه بدتر باز کردن MEDIA PLAYER و بستنش خیلی طول می کشه
برام عجیبه با وجود نداشتن سیستم عامل و CPU 500 سرعتش کم باشه.
سرعت گوشي الان پايينه درسته و اين به دليل فيرموريه كه روش نصبه . اما شما با نصب يك فيرمور جديد سرعتت خيلي بيشتر ميشه
مثلا" اگه پلير 10ثانيه طول بكشه كه باز بشه با فيرمور جديد ميشه 4-5 ثانيه /
با فيرمور جديد فيلمبرداري هم بهتر ميشه /
ثانيا" zn5 سيستم عامل داره : motomagx يه چيزي تو مايه لينوكس
نوکرم لطف داری.نقل قول:
پس چطوری می تونم آپدیتش کنم؟؟
ممنون راهنمایی کنی.