میتونم بپرسم میکسر چنده و کارت پی سی ای چنده ؟نقل قول:
و اگه من میکرو فن c-1 بگیرم واسه رکورد تفاوت زیادی با b-2 داره ؟؟؟
Printable View
میتونم بپرسم میکسر چنده و کارت پی سی ای چنده ؟نقل قول:
و اگه من میکرو فن c-1 بگیرم واسه رکورد تفاوت زیادی با b-2 داره ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز
قیمت کارت های PCI از حدود 70 هزار تومان و قیمت میکسر هم از همین حدود شروع میشه.
خرید این 2 دستگاه باید بر اساس نیاز شما باشه و هماهنگی بین این دو باشه:20:
تفاوت ساختاری B2 با C1 زیاده
اما اینکه در رکورد تفاوت داشته باشه بستگی به کار شما داره.
یکی از مهمترین مزیت های B2 داشتن دیافراگم بزرگتره:20:
موفق باشید:11:
سلام Voiman عزیز،
حدستون کاملا درست بود، مشکل از جریان های اضافی کیس بود، که با سیم ارت این نویز رو از بین بردم.:20::7:
نمیدونم چطور تشکر کنم، ولی امیدوارم یه روزی تو این دنیای مجازی یه کاری هم از دست ما بر بیاد تا بتونیم جبران کنیم.:11:
مرسی از شما دوست، دوست داشتنی...:10:
دوست من سلام:10:نقل قول:
شما با لطف خودتون من رو شرمنده کردین :43:
خیلی خیلی خوشحال شدم که مشکلتون حل شد.:8:
فقط یک توضیحی اضافه کنم...
هر ارتباطی برای ارت مناسب نیست.
لوله های گاز که کلا برعکس عمل میکنه ، چون خودش دارای جریانه.
لوله های آب گزینه های مناسب تری هستند اما اونها هم خطراطی دارند.
معمولا اگر در خانه شوفاژ باشه ترجیح داده میشه به لوله های آب ، اما باز هم تفاوتی نمیکنه چون خود آب هم رساناست.
اگر دسترسی به چاه ارت ندارید (میتونید از برق منطقه سوال کنید) سعی کنید فقط وقتهایی که رکورد انجام میدن از کیس دفع جریان کنید.
البته نبودن جریان در کیس خیلی مزایای دیگه هم داره ، اما وقتی ارت واقعی نیست ، چاره ای هم جز این نیست!:46:
موفق باشید
یا علی:11:
سلام vioman جان چطوری؟؟؟ خسته نباشی
من میخوام استدیو مونیتور بگیرم, صدای این دو تا مونیتور رو گوش دادم نسبت به قیمتش (800 تومان) خیلی خوب بود حالا شما هم نظرتو بگو ببینم تو همین رنج قیمت چه مونیتوری بگیرم؟؟!!
من اینارو در نظر گرفتم,
TAPCO 8"
M-AUDIO BX8a
سلام به دوست، دوست داشتنی،نقل قول:
چشم حتما این نکته ها رو رعایت میکنم.:8:
بازم ممنون:10:
نقل قول:
دوست عزیز سلام
نظر من نسبت به خرید خروجی های صوتی همیشه معطوف به سلیقه ی افراده:46:
اگر بخواهید تمرکز کنید روی تک تک جزئیات و مشخصات فنی محصولات مشابه چیزی جز از بین رفتن وقت براتون نمیمونه.
اول به گوشتون اطمینان کنید ، دوم به پشتیبانی دستگاه.
نکته ای که در مورد مانیتور ها خیلی مهمه طول دستگاه و ثبات صدا در طول زمان هستش.
از زمان ورود این 2 دستگاه و محصولات مشابه اون به بازار مدت زمان زیادی نمیگذره که بشه گفت امتحان خودشون رو پس داده باشن.
براند های مثل B&W ، JBL یا Yamaha و پایونیر اصل و نسب بیشتری در زمینه ی تولید خروجی های صوتی دارند.
هنوزم شما وقتی قصد تهیه ی یک مانیتور حرفه ای بالای 2 یا 3 تومان رو داشته باشید باید رو بیارید به همین براند ها ، چون هنوز M-Audio و امثال اون نتونسند به اون حد برسند.
براند های دیگه ای هم هستند که متاسفانه در ایران گیر نمیاد همین 2 مدلی که گفتین رو میتونید تهیه کنید ، مدلی از JBL هست در همین حد که فکر میکنم بهتر باشه ، Yamaha هم خیلی محصول داره اما وات بالاتر های اون مناسب تره که مطمئنن گرون تر در میاد. Alesis و ESI هم چند مدل در ایران داره که اون ها هم میتونه مناسب باشه
از 2 مدلی که ذکر کردین مدل ام آدیو مشخصات فنی جالب تری داره .
البته این مشخصات فقط روی کاغذه و به نظر من فقط باید به گوشتون اطمینان کنید چون در نهایت سروکار این مانیتور ها با گوش شماست ، مشخصات فنی و دسیبل شمردن ها فقط برای چشم مناسبه:46::10:
اما خارج از خارج گویی!:46: با توجه به پشتیبانی مناسب M-Audio فعلا انتخاب مناسب تریه ، هرچند محصولات اصیلی چون JBL در بازار پیدا میشن:46:
سلام vioman جان ممنون از اینکه اینجا رو می گردونی :46:
من کارم مونتاژ فیلمه و یه کارت صدا و یه میکروفون واسه این کار احتیاج دارم مهم اینه که صدا خیلی شفاف باشه و نویز نداشته باشه تا حالا هم میرفتم استدیو کلی هزینه میشد ولی کیفیتش عالی بود هیچ نوع سازی رو نمی خوام به کارت صدا وصل کنم در کل بگم دوبله های تلویزیونی رو دیدی یه چیزی تو این مایه ها می خوام
حالا به نظرت کارت صدا و میکروفون واسه من چی خوبه ؟
یا علی
دوست عزیز سلامنقل قول:
:20:
استدیو های دویله از استاندارد های مناسب و رو به بالای آکوستیک بهره میبرند که طبیعتا شامل هزینه ی بالایی میشه.
لطف کنید دقیقا بفرمایید که چه نوع صدایی رو قصد رکورد دارید و این که تا چه میزان هزینه رو برای این کار در نظر گرفتید ؟:20:
سلام vioman
جان محیط آکوستیک که هزینه اش خیلی زیاد میشه ؟
من صدای هیچ ساز و دوقلی رو نمی خوام ضبط کنم فقط صدای انسان رو می خوام ضبط کنم اونم کیفیت بالا یه سری صدای ماشین و موتورم هست که به صورت آماده دارمشون در کل فقط صحبت کردن کاراکترها همین.
هزینه هم 300 تا 400 تومن. بیشتر بشه میرم همون استدیو ! ولی خوب عذابه دیگه هر دفعه باید چند نفرم دنبال خودم بکشم ببرم جای آدما حرف بزنن ولی اگه تو خونه باشه هر وقت اومدن کار میکنیم ؟
یا علی