ولی اگه گفتین سوژه بازی دیشب چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیبیل لوکا تونییییییییییییییییی پایه خنده بود:31::31:
Printable View
ولی اگه گفتین سوژه بازی دیشب چی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سیبیل لوکا تونییییییییییییییییی پایه خنده بود:31::31:
اوه از دوستمون به خاطر اینکه بهش توهمت زدم عذر میخوام:31:ولی همین ایتالیایی گفته بود که از برد المان خوشحال شده مقابل پرتغال!!!!:13:حالا هم من میگم از برد اسپانیا نهایت لذت را بردم:27:نقل قول:
راستی شما کجایی بودی ها ها!!!!!:19:
مثل اینکه تو خیلی دوست داری به پر و پاچه pentoriko بپیچی؟نقل قول:
راستی بچه ها کسی حرکت الس دلپیرو رو نداره؟
نقل قول:
یادته چه بلایی داشتی سر ما طرفداران پرتغال در میاوردی حالا بچش نوش جونت بچه ی خوب:27:طعم شیرین حذف را:27:
همون تو نبودی میگفتی بیچاره ها 2 صفحه و نیم هست که هیچی نگفتن تو تاپیک پرتغالی ها که خودمم جزو طرفدارانشون بودم!!!:27:اسپانیا دیگه برتر بود دیگه 1 موقیت داشتین اونم نتونستین استفاده کنین!!!
حالا هم میخوای المان از اون طرف بیاد بالا تا شما هم شاهد حذف.حذف کننده ی تیمتون باشین!!!نه:27:
اين پست براي joey jordison
عزيزم ما باختيم نوش جونمون اما فكر كنم اشتباه گرفتيد اگه ميتوني اون پستي كه من دادم رو نشون بده:10::10::10:
ایول خدائیش بعد سوژه ای بود:27:نقل قول:
دیشب که هر موقع می دیدمش خندم می گرفت اصلانم بهش نمی یومد:31:
بهترین دروازه بان جهان پت چک هستش:5:نقل قول:
الکی سر کاسیاس و بوفون دعوا نکنید جفتشون گلای سوتی زیاد می خورن:27: اما چک بازی با ترکیه بعد یه قرن سوتی داد:19:
نقل قول:
تایید میشه بله . ما نگیم کی بگه :27:.
والا ما تا چشم باز کردیم به طور غریزی طرفدار ایتالیا بودیم . ولی بدور از همه تعصبها باید بگم که دیشب ایتالیا در اندازه بردن و رفتن به مرحله بعدی نبود . متاسفانه یا خوشبختانه تو این چند سال بازی سازی تیم وابسته شده به بازیکنی مثل پیرلو و وقتی اون نباشه دیگه کار تمومه . از همون نیمه اول میشد پی برد که تیفوسی ها اومدن برای بعد از 120 دقیقه . ولی خب چرا موقع پنالتی باید این بازیکنا بیان ضربه بزنن ؟ ؟ فکر کنم بازیکنای بزرگتری هم بودن تو ترکیب که بخوان پنالتی بزنن . یا حالا خودشون جا زدن یا باز یه شاه کار دیگست از دنادونی . چه میشه کرد باختیم دیگه !
روسیه رو دست کم نگیر .. :46:نقل قول:
اونو گذاشته بود که بلکه طلسم گل نزدنش بشکنه .. :31:نقل قول:
که متاسفانه نشکست .. :41:
یا حق
:40: