نه عزیز من 64 bit روی cpu 32bit جواب نمیدهنقل قول:
Printable View
نه عزیز من 64 bit روی cpu 32bit جواب نمیدهنقل قول:
کسی نیست یه راهنمایی بکنه ما این مشکلو حل کنیم؟:19:نقل قول:
کی میگه نیست ؟برو اینجا فعالش کن:نقل قول:
چرا xp sp3قابل hibernate نیست
properties-->screen saver-->power-->hibernate
این سایت برای من ف ی ل ت ر شدهنقل قول:
چه ویندوز مظخرفیه ...
اول این که internet explorer هنگه !
روش میزنم کامپیوتر هنگ میکنه.
دوم این که اسلش نداره !
وقتی "\" رو میزنی به جاش "#" رو میزنه !!
راهی برای حل این مشکل ها هست ؟
دوست عزیز سیستم من این مشکل را ندارهنقل قول:
آقا ، ويندوز من وقتي مي خوام Babylon 7 رو اجرا كنم اين Error رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تا نكته رو هم بگم بد نيست :
1- وقتي Babylon 7 رو نصب ميكنم درست همون موقع وقتي مي خوام Babylon رو اجرا كنم اين Error رو نميده تا وقتي كه PC رو خاموش يا Restart نكرده ام از اين Error خبري نيست ولي وقتي PC خاموش شد يا restart شد وقتي Babylon 7 رو اجرا ميكنم با اين Error مواجه ميشم !
2- با Babylon 6 همچين مشكلي ندارم !!!
3- ويندوز من اينه : Windows XP Media Center 2002 Service Pack 3 و Babylon من هم ورژنش اينه : Babylon Pro 7.5.2 r4
----------
خيلي ممنون ميشم اگه يه عزيزي بهم كمك كنه چون من بدجوري به اين برنامه ي Babylon هر روز نياز دارم و واس همين دوست دارم از آخرين ورژنش استفاده كنم كه متاسفانه با اين مشكل روبه رو شدم !
سرویس پک 3 واقعا خوبه من که راضی هستم
فقط یک مشکلی هست
این Automatic Update رو من غیر فعال کردم ولی هنوز من Recive الکی دارم و نمیدونم واسه چی Recive میکنم؟
به نظر شما چکار کنم؟کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2009 نصب کنم با فایروال جلوش رو ببندم؟ یا اینکه راه دیگه ای هم هست؟
سلام آنتی ویروس شما آپدیت نیست تا وقتی که آپدیت نباشه همین جورینقل قول:
موفق باشید
نقل قول:سیستم 64 بیتی ساپروت میکنه من الآن ویستا 64 بیتی سرویس پک 2 روی سیتمم نصبه و به راحتی کار میکنهنقل قول:
آنتی ویروس اپدیته Symantec AntiVirus روی سیستم نصبه و روش که میزنم اپدیت بشه میگه آنتی ویروس اپدیته و نیاز به اپدیت جدید نداره و هر روز هم اپدیتش میکنمنقل قول:
میخواستم ببینم بهتر نیست کاسپرسکی اینترنت کوریتی نصب کنم چون فایروال داره جلوی این ورود و خروج بی اختیار اطلاعات رو به ویندوز میگیره